Life

Simona Gherghe, anunț-surpriză! Când revine Mireasa la Antena 1. Show-ul nu se va mai filma în România

Simona Gherghe a anunțat când va începe cel de-al 6-lea sezon al emisiunii matrimoniale Mireasa de la Antena 1! Vedeta de televiziune a oferit un detaliu prețios: nu se va mai filma în România!
18.07.2022 | 17:43
Simona Gherghe anuntsurpriza Cand revine Mireasa la Antena 1 Showul nu se va mai filma in Romania
Simona Gherghe a făcut un anunț important despre viitorul emisiunii Mireasa. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Nici nu bine s-a încheiat cel de-al 5-lea sezon al emisiunii Mireasa că s-au aflat deja câteva detalii despre următoarea ediție. Simona Gherghe a făcut un anunț extrem de important pentru fanii emisiunii, la scurt timp după ce aceștia s-au despărțit de concurenții pe care i-au urmărit timp de 6 luni.

Simona Gherghe a anunțat când va începe sezonul 6 Mireasa. Nu se va ține în România

Prezentatoarea reality-show-ului de la Antena 1 i-a liniștit pe cei care se întreabă deja dacă va mai exista un alt sezon.

ADVERTISEMENT

Vedeta a răspuns afirmativ la nedumerirea multora. Doar că… viitoarea ediție va fi una complet diferită.

Noul sezon Mireasa, al 6-lea, nu se va filma în România. Vestea a fost dată chiar de Simona Gherghe în marea finală din 18 iulie.

ADVERTISEMENT

Dar aceasta nu este singura surpriză pe care producătorii de la Antenă au pregătit-o pentru telespectatorii! Rămâne de aflat în lunile următoare în ce fel se va transforma acest dating show.

„Venim din toamnă cu o mulțime de surprize și un nou sezon!”, a declarat Simona Gherghe după ce a dezvăluit numele câștigătorilor.

ADVERTISEMENT

Giovana și Sese au fost cei mai votați concurenți în sezonul 5. Aceștia au intrat în posesia premiului de 40.000 de euro. Pe locul al doilea s-au situat Alina și Valentin. Pe locul trei au fost Sabrina și Perneș.

Încep pariurile: vor rezista toate cele trei cupluri?

Perneș și Sabrina au surprins cel mai mult în finala ediției cu numărul 5.  Asta deoarece ei s-au decis în ultima clipă dacă să facă marele pas sau nu.

ADVERTISEMENT

După o săptămână de îndoieli, mai ales din partea Sabrinei, blondina s-a hotărât în cele din urmă și a făcut cununia civilă cu clujeanul în fața unei țări întregi.

În rândul fanilor reality-show-ului matrimonial au început deja pariurile legate de care este primul cuplu care se va destrăma după terminarea emisiunii. Cei mai mulți dintre cârcotași nu dau prea multe șanse de viitor cuplului Sabrina-Perneș. 

În marea finală a concursului de la Antena 1, toate cele trei cupluri ajunse la ultimul act s-au căsătorit.

ADVERTISEMENT