Life

Simona Gherghe are nevoie de tratament specializat. Problema cu care se confruntă prezentatoarea emisiunii Mireasă: „Asta e situația”

15.09.2020 | 10:01
Simona Gherghe are nevoie de tratament specializat Problema cu care se confrunta prezentatoarea emisiunii Mireasa Asta e situatia
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a avut parte de momente neplăcute, după ce a constatat că efectiv și-a ars părul după vopsirile repetate, dar și din cauza lipsei îngrijirii podoabei capilare cu un tratament adecvat.

De altfel, putem pune la socoteală și cele două nașteri care i-au deteriorat podoaba capilară, așa cum se întâmplă în cazul tuturor femeilor care nasc și devin mame, deoarece corpul pierde foarte multe vitamine.

ADVERTISEMENT

Specialiștii în domeniu i-au sărit în ajutor și i-au recomandat mai multe tipuri de șampoane, măști de păr, însă și admiratorii au lăsat sute de sfaturi despre cum să-și îngrijească părul ars.

Simona Gherghe, cu părul ars și cu nevoie de tratament

Toate femeile știu că fixativul, folosirea unei plăci de păr în mod repetat, schimbarea desă a culorii sau pur și simplu vopsirea podoabei capilare poate duce la distrugerea părului, mai ales dacă nu folosim tratamente pentru întreținerea podoabei capilare. Tratamente care să ne ajute să avem un păr sănătos.

ADVERTISEMENT
Simona Gherge le-a arătat fanilor cu ce probleme se confruntă
Vedeta tv le-a arătat fanilor cu ce probleme se confruntă

Desigur, sănătatea părului implică mai multe aspecte, somnul, dieta, vitaminele pe care le avem în corp, iar de asta este conștientă și Simona Gherghe, care a mărturisit că are părul foarte ars și a apelat la specialiști pentru a-și salva podoaba capilară, de altfel deja și foarte scurtă.

Pe vremuri, vedeta avea părul mai lung și mai des, însă ultimii ani din viață, în care a fost suficient de solicitată, și-au pus amprenta. Un alt motiv este și arderea părului cu placa sau vopsea.

ADVERTISEMENT
Simona Gherghe, după patru luni de la nașterea celui de-al doilea copil. Nopțile nedormite își spuneau cuvântul
Fosta prezentatoare Acces Direct, după patru luni de la nașterea celui de-al doilea copil. Nopțile nedormite își spuneau cuvântul

Una peste alta, Simona Gherghe a reușit să primească un tratament specializat pentru întreținerea părului și speră să-și revină cât mai curând. „Mi s-a ars părul i nu arată deloc cum trebuie. Se și rupe, deși el a fost tuns destul de mult. Și în acest moment nu prea am ce să-i fac. Singura soluție ar fi să-l tund, dar cât pot să-l mai tund? Nu sunt pregătită pentru genul ăsta de tunsoare. Nu mă văd și nu sunt în perioada asta a vieții mele. De vopsit, să-i dau altă nuanță nu se pune problema, pentru că altfel risc să-l pierd de tot. Și trebuie să aștept. Nu sunt fericită cu ce mi s-a întâmplat. Partea bună este că e doar păr care crește. Trebuie să iau niște vitamine, ceva. Asta este situația. Nici nu pot să-l prind, nici nu pot să-l coafez, nici nu pot să-l agresez mai mult decât a fost agresat. Vă țin la curent. Asta am vrut să vă spun, vă pup. Și să ne auzim cu bine.”, a menționat vedeta pe Instagram.

Așa arăta părul Simonei Gherghe pe vremuri, înainte să ajungă în starea din prezent
Așa arăta părul Simonei Gherghe pe vremuri, înainte să ajungă în starea din prezent

A preluat emisiunea Mireasă de la Diana Dumitrescu

Prezentatoarea tv și-a sacrificat cariera în ultimii ani pentru rolul de mamă, însă în urmă cu câteva săptămâni a decis să se întoarcă din nou la mare ei iubire: televiziunea. După audiente ridicate la Acces Direct, vedeta a încercat și un nou format, iar show-ul Mireasă este unul despre care spune că i se potrivește în acest moment al vieții ei.

ADVERTISEMENT

Moderatoarea tv are doi copii cu Răzvan Săndulescu, pe Ana Georgia, acum în vârstă de 3 ani, iar în 2019 a născut cel de-al doilea copil, pe Vlad Ioan, care în mai a împlinit un an.

ADVERTISEMENT