Life

Simona Gherghe, copleșită de cadoul primit de 8 Martie. Fetița ei a surprins-o

Simona Gherghe a trăit clipe minunate alături de fetița sa la serbarea dedicată zilei de 8 Martie. Prezentatoarea a fost extrem de surprinsă în momentul în care a văzut ce cadou i-a pregătit micuța.
07.03.2022 | 17:27
Simona Gherghe coplesita de cadoul primit de 8 Martie Fetita ei a surprinso
ADVERTISEMENT

După ce a trecut printr-o perioadă dificilă, Simona Gherghe se poate bucura din plin de timpul petrecut alături de copiii săi. Prezentatoarea de la Mireasă a fost alături de fiica sa la serbarea de Ziua Mamei, iar micuța a surprins-o cu un cadou inedit.

Simona Gherghe, copleșită de cadoul primit de 8 Martie. Fetița ei a surprins-o

Simona Gherghe a ținut să împărtășească cu fanii săi un moment special. Aceasta a fost extrem de fericită că a putut să participe împreună cu fiica sa la serbarea de Ziua Mamei.

ADVERTISEMENT

Mai mult, micuța a și surprins-o cu un cadou inedit. Prezentatoarea a postat mai multe fotografii în care le-a arătat fanilor obiectele confecționate de micuță. Un desen și o felicitare. În plus, a recunoscut că a fost extrem de emoționantă când a primit darurile.

“Serbarea Anei, de Ziua Mamei. A așteptat mult ziua asta și tare emoționate am fost amândouă”, a scris Simona Gherghe pe InstaStory.

ADVERTISEMENT
Felicitare
Felicitarea primită de Simona Gherghe

Cum a afectat-o pe Simona Gherghe perioada de izolare

Cunoscuta prezentatoare a vorbit despre perioada în care a fost infectată cu coronavirus și despre cum i-a fost afectată viața. Cel mai mult a suferit pentru că nu a putut să stea aproape de persoanele dragi.

“Suntem acasă de aproape o săptămână, toți patru, și, deși suntem atât de aproape, nu-i pot îmbrățișa și pupa și chestia asta m-a dat peste cap. Păi e nevoia ta, veți spune. Și da, vă dau dreptate.

ADVERTISEMENT

Sunt la fel de dependentă de apropierea asta fizica. Dar o sa treacă și ne promitem sute de îmbrățișări. Ne-am dat seama că 2022, așa la început cum este el, ne-a adus cele mai multe momente petrecute doar noi patru.

Întâi vacanța, apoi carantina asta. Vreau să găsesc florile din mucegaiul ăsta de izolare. Și fix asta e: suntem ÎMPREUNĂ, ne conectăm!”, a fost unul dintre mesajele postate de Simona Gherghe.

ADVERTISEMENT