Life

Simona Gherghe, cadouri frumoase de la cei doi copii, cu ocazia Mărțișorului. Ce a emoționat-o pe prezentatoarea Mireasa

Simona Gherghe este una dintre cele mai fericite mămici din showbiz, și nu e de mirare! Prezentatoarea Mireasa a primit două cadouri făcute cu mult suflet de la cei doi copii, Ana Georgia și Vlad.
02.03.2022 | 11:24
Simona Gherghe cadouri frumoase de la cei doi copii cu ocazia Martisorului Ce a emotionato pe prezentatoarea Mireasa
Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii Mireasa. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a început primăvara alături de cei doi copii. Prezentatoarea de la Mireasa râde cu un ochi, dar cu celălalt plânge. Este fericită de faptul că are o familie minunată și că Ana și Vlad, comorile sale, s-au gândit să îi facă niște cadouri personalizate cu ocazia Mărțișorului.

Simona Gherghe, cadouri de 1 Martie de la cei doi copii, Ana Georgia și Vlad

De cealaltă parte, prezentatoarea Mireasa este puternic afectată emoțional de războiul din Ucraina, gândindu-se la familiile care nu au parte de momentele de bucurie pe care le trăiește ea alături de copii.

ADVERTISEMENT

Vedeta Antenei 1 a postat pe Instagram două fotografii cu mărțișoarele pe care le-a primit de la Ana și Vlad. Ambele au fost făcute de cei doi copii, iar asta a emoționat-o teribil de tare, căci cu astfel de ocazii, gesturile acestea mici sunt totul.

Pe mărțișorul primit de la Ana Georgia scrie „Te iubesc” în engleză, iar cel făcut de Vlad este cu o buburuză, vestitoare a primăverii. „Mărțișorul făcut de Ana. Cea mai frumoasă dovadă de iubire”, a scris Simona Gherghe la una din pozele publicate pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Vedeta este fericită că are familia aproape și că este ferită de necazurile pe care le vede peste graniță. Simona nu este indiferentă la războiul din Ucraina.

Despre tragicul eveniment în desfășurare a scris cu lacrimi în ochi. Realizatoarea tv de la Antena 1 a spus că de patru zile plânge încontinuu. Se roagă ca măcelul din țara vecină să se oprească.

ADVERTISEMENT
Simona Gherghe a primit mărțișoare de la Ana și Vlad, copiii ei. Foto: Instagram

Prezentatoarea, alături de refugiații din Ucraina

Gherghe s-a implicat la rândul ei în campania de ajutorare a refugiaților care vin în România ori care sunt în tranzit, în drum spre țările unde au rude sau prieteni. Vedeta a făcut apel la milostenia românilor de rând, cei care au demonstrat că au un suflet mare de o săptămână încoace.

„Am ales să le donăm centrul de colectare din Corbeanca, unde locuim. S-au strâns o mulțime de pachete la noi, în Corbeanca. Au ajuns și primii refugiați”, a postat de curând prezentatoarea Mireasa.

ADVERTISEMENT