Life

Simona Gherghe a publicat imagini din culisele emisiunii Mireasa: „Uitați ce regie tare!”

Simona Gherghe a publicat niște filmulețe din culisele emisiunii Mireasa, arătându-le fanilor ce desfășurare de forțe există în spatele camerelor de luat vederi.
27.11.2021 | 16:21
Simona Gherghe a publicat imagini din culisele emisiunii Mireasa Uitati ce regie tare
Simona Gherghe, prezentatoarea show-ului Mireasa. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a vrut să le arate celor de acasă cât de mult se muncește pentru proiectul Mireasa. Vedeta a filmat în regie, surprinzându-și colegii care au grijă ca pe micul ecran să ajungă cele mai bune imagini și cel mai bun sunet.

Simona a trecut să-și salute echipa înainte de finala săptămânală, întrebându-i dacă așteaptă vacanța. Prezentatoarea de la Antena 1 a găsit o echipă dornică de muncă, care tânjește însă după zilele libere.

ADVERTISEMENT

Minivacanța de 1 Decembrie nu există pentru echipa Mireasa. Simona va fi pe post în fiecare zi, neîntrerupt, cu ediții speciale. Show-ul Mireasa se află pe ultima sută de metri.

Simona Gherghe, imagini din culisele Mireasa

Acesta se va încheia undeva în a doua jumătate a lunii decembrie, iar până atunci vor continua să existe eliminări în galele care au mai rămas.

ADVERTISEMENT

„Și… colegii mei norocoși care lucrează în această minivacanță! E bine la muncă? Bine, bine, normal. Ia uitați ce regie tare avem aici! 

O să fim în fiecare zi pe post. În fiecare zi de minivacanță și apoi în fiecare zi până pe 19 când este finala. Apoi luăm vacanța, nu?”, spune Simona Gherghe arătându-le urmăritorilor ei de pe Instagram imagini din culisele reality-show-ului.

ADVERTISEMENT

După cum a spus chiar Simona, competiția Mireasa, sezonul 4, se apropie cu pași repezi de final. Acest sezon este mult mai scurt față de cel anterior, care s-a terminat în luna august, durând aproape un an.

Recent, prezentatoarea Mireasa a fost acuzată de câțiva fani ai emisiunii că l-ar favoriza pe unul din participanții în actualul sezon.

ADVERTISEMENT
culise mireasa
Simona Gherghe a publicat câteva imagini din culisele Mireasa. Foto: Instagram

Prezentatoarea de la Antena 1, acuzată că ar favoriza un concurent

Pe grupurile dedicate emisiunii s-a scris că Simona Gherghe și Gabriela Cristea ar cunoaște-o pe mama lui Ion, ba chiar că aceasta ar fi educatoarea copiilor vedetelor Antenei 1.

Cele două realizatoare tv au dezmințit totul, pentru FANATIK, zilele trecute. „Eu nu o cunosc pe mama lui Ion. Chiar și dacă ar cunoaște-o cineva din echipă, nu ar mai intra în emisiune. Doamne ferește! Eu nici nu vreau să îi cunosc pe concurenți când sunt în etapa de casting, pentru că vreau să fiu surprinsă, să fie un reality-show cu adevărat.

Astfel de zvonuri apar pentru că fiecare concurent are grupul lui de susținători și este unul dintre modurile în care îi susțin, lansând astfel de speculații”, a declarat Simona Gherghe de curând pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT