Life

Simona Gherghe, deranjată de atitudinea unei concurente de la Mireasa: „Nu fi urâcioasă!”

Simona Gherghe s-a arătat destul de deranjată de atitudinea uneia dintre concurentele de la Mireasa, care a refuzat un premiu oferit de producătorii de la Antena 1.
26.03.2022 | 15:41
Simona Gherghe deranjata de atitudinea unei concurente de la Mireasa Nu fi uracioasa
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe i-a atras atenția uneia dintre fetele de la Mireasa, în direct, după ce aceasta a refuzat să participe la o activitate pe care, de altfel, a câștigat-o în urma unui concurs organizat în interiorul casei.

Simona Gherghe, pusă în dificultate de Sabrina de la Mireasa

Fetele au fost nevoite să prepare o mâncare care să implice carnea de pește contracronometru. Fata care s-a descurcat cel mai bine a fost Sabrina, fosta parteneră a lui Perneș. Blondinei nu i-a venit să creadă când și-a auzit numele și a spus că ar vrea să cedeze premiul unei alte fete, însă acest lucru nu a fost posibil.

ADVERTISEMENT

Simona a rugat-o pe Sabrina să nominalizeze un băiat cu care să iasă la un spectacol de circ, însă răspunsul acesteia a continuat să întârzie punând-o în dificultate pe moderatoare, dar și pe întreaga echipă de producție.

Sabrina a spus că ar fi vrut să iasă cu Sese, iubitul Giovanei, însă nu l-a nominalizat pentru că aceasta s-ar putea supăra. Giovana a asigurat-o că nu ar fi geloasă pe ieșirea lor, mai ales că nu e vorba despre vreo escapadă romantică.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, Sabrina a rostit numele fostului ei iubit, Andrei Perneș. Simona l-a întrebat apoi pe Perneș dacă vrea să iasă cu Sabrina, iar acesta a cerut ca ieșirea să fie luni, când este fix ziua lui de naștere. Sabrina s-a ofuscat din nou și a spus că ar fi mai bine ca Perneș să iasă singur la dating.

Simona Gherghe i-a atras în acel moment atenția concurentei. „Nu fi urâcioasă!”, i-a spus Gherghe, vizibil iritată. „Dar nu sunt urâcioasă. Chiar nu doresc să ies cu nimeni”, a spus Sabrina cu fața plouată.

ADVERTISEMENT

Care mai sunt preferații telespectatorilor?

La finalul galei din 26 martie, Simona a anunțat care sunt preferații săptămânii în urma voturilor telespectatorilor.

„Începem cu mama săptămânii. Alegerea voastră este doamna Eleonora. Mireasa săptămânii este Giovana. Pe locul al doilea o găsim pe Alina. Pe locul trei se află Nora.

ADVERTISEMENT

Preferatul telespectatorilor este Sese. Pe locul al doilea este Valentin.Al treilea în clasament este Perneș”, a dezvăluit Simona Gherghe la Antena 1.

 

 

ADVERTISEMENT