Life

Simona Gherghe, despre plecarea de la Acces Direct. “Atunci am simțit că am dat tot ce se putea”

25.09.2020 | 15:18
Simona Gherghe despre plecarea de la Acces Direct Atunci am simtit ca am dat tot ce se putea
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe s-a întors recent pe platourile de la Antena 1 într-o nouă ipostază. Plecarea de la “Acces Direct” a fost cauzată de sarcină, dar și de alți factori despre care povestește vedeta. În prezent, Simona este prezentatoarea emisiunii “Mireasa”.

Potrivit click.ro, Simona Gherghe și-a dorit să încerce un format nou de emisiune și să renunțe la emisiunea pe care a prezentat-o timp de nouă ani. Jurnalista a vorbit despre plecarea de la “Acces Direct”.

ADVERTISEMENT

Aflată pe micile ecrane de 19 ani, prezentatoarea a dezvăluit cum s-a adaptat la această schimbare de emisiune și ce gânduri are legate de experiența ei la emisiunea pe care a prezentat-o cel mai mult.

Simona Gherghe, despre plecarea de la “Acces Direct”

Simona Gherghe se află de aproape două decenii în lumea televiziunii și este printre cele mai cunoscute prezentatoare de la noi. S-a remarcat cu ajutorul emisiunii la care a fost moderatoare timp de nouă ani, “Acces Direct”.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a preluat cârma emisiunii după ce Simona Gherghe a rămas însărcinată. Însă concediul maternal i-a oferit timp de gândire și a decis să părăsească definitiv emisiunea. Aceasta a vorbit despre perioada în care a stat acasă și despre cum a reușit să nu amestece munca cu viața personală.

Experiența la emisiunea “Acces Direct” a ajutat-o pe Simona pe plan profesional, după cum a declarat într-un interviu pentru okmagazine.ro. “Am învățat să mă pliez pe orice situație și cred că a contat foarte mult backgroundul meu de jurnalist.

ADVERTISEMENT

Am învățat, totodată, și o mare lecție de comunicare, am învățat să vorbesc cu toate categoriile de oameni. “

Simona Gherghe a primit cu încredere și optimism propunerea de a prezenta emisiunea de tip reality show “Mireasa”. După o lungă pauză, vedeta s-a întors la Antena 1 și este încântată de noua ei ipostază.

ADVERTISEMENT

“E un format foarte solicitant”

În cadrul aceluiași interviu, Simona a declarat că nu a mai putut continua să prezinte “Acces Direct” pentru că a obosit din cauza formatului care s-a schimbat pe parcurs. “A fost emisiune mondenă, apoi tabloid mai puternic, apoi emisiune socială, unde am și lăsat-o”, precizează prezentatoarea.

De asemenea, și sarcina a fost unul dintre motivele plecării, însă a luat decizia să renunțe de tot atunci când și-a dat seama că nu mai poate continua. “Obosisem la ‘Acces Direct’. E un format foarte solicitant și atunci am simțit că am dat tot ce se putea în povestea aia.

(…) în momentul în care l-am născut pe Vlad am avut o întâlnire cu conducerea și le-am explicat că asta a fost, atât am putut să duc.”, explică vedeta pentru aceeași sursă.

După o perioadă lungă de stat acasă, Simona Gherghe s-a întors pe platourile de filmare, acolo unde se simte cel mi bine, după cum a declarat în repetate rânduri. Familia a fost prioritatea ei și a renunțat la carieră pentru un timp.

Recent, Simona Gherghe a trecut prin clipe grele cu copiii. Aceștia au răcit destul de grav, însă prezentatoarea a reușit să evite îmbolnăvirea. Fanii au întrebat-o cum poate fi sigură că nu este vorba de coronavirus, însă blondina le-a răspuns că o vizită la medic a lămurit totul, iar copiii sunt în siguranță.

ADVERTISEMENT