Life

Simona Gherghe, detalii despre sezonul 4 al emisiunii Mireasa. Când se va difuza la Antena 1

Simona Gherghe, gazda emisiunii matrimoniale Mireasa, a făcut un anunț important pentru fanii show-ului difuzat de Antena 1.
18.08.2021 | 16:37
Simona Gherghe detalii despre sezonul 4 al emisiunii Mireasa Cand se va difuza la Antena 1
ADVERTISEMENT

Celebra prezentatoare s-a bucurat de o scurtă vacanță de la filmările emisiunii, dezvăluind că noul sezon este gata să apară pe post. Mai exact, este vorba de cel cu numărul patru.

Simona Gherghe a mărturisit că „Mireasa” se întoarce mai repede decât ar crede telespectatorii, în condițiile în care sezonul anterior abia ce s-a încheiat.

ADVERTISEMENT

Show-ul Mireasa de la Antena 1, gata de un nou sezon. Când va apărea pe post cel cu numărul patru

Dorul de filmări și pentru descoperirea poveștilor de dragoste este mare pentru echipa de la Antena 1, vedeta precizând că la finalul lunii august va reveni pe sticlă.

Așadar, începând cu data de 28 august, emisiunea Mireasa, prezentată de Simona Gherghe, este gata să cunoască noi concurenți și noi relații amoroase.

ADVERTISEMENT

Moderatoarea este pregătită să aducă în centrul atenției povești de dragoste, întâmplări spectaculoase, reguli dure, confruntări acide, dar și multe emoții și provocări pe măsură.

„După câteva săptămâni de vacanță, în care m-am deconectat total și m-am bucurat din plin de timpul petrecut în familie, vă pregătim o mare surpriză.

ADVERTISEMENT

Ne întoarcem cu cel de-al patrulea sezon al emisiunii Mireasa. Sinceră să fiu, mi-e dor de orele petrecute în direct.

Abia aștept să îi cunosc pe noii concurenți, curajoșii care îndrăznesc să ne treacă pragul ca să-și întâlnească marea iubire!”, a declarat Simona Gherghe, scrie spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Fanii emisiunii de la Antena 1 s-au bucurat enorm când au aflat vestea cea mare, oferită chiar de prezentatoare. Începând de sâmbătă, 28 august, dragostea va pluti în aer în casa de la „Mireasa”.

Sezonul patru al show-ului moderat de frumoasa blondină vine cu numeroase surprize atât pentru concurenți, cât și pentru cei din fața micilor ecrane, dorința de a-și găsi sufletul pereche fiind cea mai mare.

Cum se vor descurca participanții, dar mai ales ce alegeri va face fiecare în parte rămâne de văzut la Antena 1, în mai puțin de două săptămâni!

ADVERTISEMENT