Life

Simona Gherghe, dezvăluiri despre relația dintre cei doi copii: ”Nici nu îndrăzneam să sper la scenele astea”

21.05.2020 | 16:09
Simona Gherghe dezvaluiri despre relatia dintre cei doi copii Nici nu indrazneam sa sper la scenele astea
Simona Gherghe, dezvăluiri despre relația dintre cei doi copii: ”Nici nu îndrăzneam să sper la scenele astea”. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe este o femeie împlinită pe plan profesional, cât și în viața de familie fiind în culmea fericirii de când a devenit mamă. Frumoasa prezentatoare TV a mărturisit că adoră să petreacă timpul alături de copii, chiar dacă relația dintre cei doi a fost una tensionată la început.

Simona Gherghe, probleme cu cei doi copii: Ana Georgia și Vlad Ioan

Simona Gherghe și-a dorit foarte mult să aducă pe lume un copil, devenind mamă pentru prima oară la vârsta de 39 de ani. Vedeta nu a vrut ca fiica sa Ana Georgia să fie singură, motiv pentru care doi ani mai târziu l-a născut pe cel de-al doilea copil, Vlad Ioan.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de televiziune a mărturisit că a încercat să o pregătească pe fetiță pentru venirea pe lume a frățiorului ei, însă încă de la început au existat tensiuni, probabil micuța neacceptând că nu mai este singurul copil din familie.

„Acum un an nici nu îndrăzneam să sper la scenele astea… Poate într-o zi, o să-mi fac curaj să povestesc cât de greu i-a fost Anei când s-a născut Vlad, deşi o pregătisem toată sarcina.

ADVERTISEMENT

Și nu doar Anei, ci tuturor, căci acomodarea lor a fost una extrem de dificilă”, a scris Simona Gherghe pe una dintre paginile sale de socializare.

Cum a reușit Ana Georgia să-și accepte fratele mai mic

„Şi oricât am citit, oricât am experimentat, până la urmă cheia a fost RABDAREA. Cu timpul, s-au obişnuit unul cu altul, s-au împrietenit, acum îmi creşte inima când îi văd aşa. Asta nu înseamnă că nu se mai bat uneori…”,

ADVERTISEMENT

a completat jurnalista mesajul postat pe pagina de Facebook unde a încărcat și imagini cu cei doi copii.

Reacțiile fanilor nu au întârziat, foarte multe mămici mărturisind la rândul lor că au avut aceeași problemă, însă în cele din urmă copiii s-au acomodat unul cu celălalt și au ajuns să se înțeleagă.

ADVERTISEMENT

„Și la noi la fel, am trecut cu greu peste acomodarea dintre frați 🙂. Acum se iubesc, chiar dacă surioara îi mai aplică câte o corecție 😂 celui mic!”, este unul dintre mesajele primite de Simona Gherghe.

 

ADVERTISEMENT