Life

Simona Gherghe, dezvăluiri la 45 de ani! La ce visează prezentatoarea de la Mireasa: ”Nu am aspirații foarte mari”

Simona Gherghe a împlinit 45 de ani, prezentatoarea emisiunii Mireasă de la Antena 1 dezvăluind ce își dorește cel mai mult și mai mult de ziua ei.
01.11.2022 | 18:00
Simona Gherghe dezvaluiri la 45 de ani La ce viseaza prezentatoarea de la Mireasa Nu am aspiratii foarte mari
Simona Gherghe, prezentatoarea de la Mireasa, a vorbit despre ce isi dorește de la viață / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a împlinit 45 de ani pe 31 octombrie 2022. Așteptată cu o petrecere surpriză pe platourile de filmare de la Mireasa, după ce a petrecut în weekend la Roma, vedeta Antenei 1 a explicat, pentru FANATIK, care este, de fapt, marele ei vis. Și, precizează simpatica prezentatoare TV, visul ei de căpătăi este legat de copiii pe care îi are și de vacanțe liniștite, în toată lumea.

Simona Gherghe, la 45 de ani: ”Azi la farmacie”

Simona Gherghe ne-a dezvăluit că a avut zile agitate, ziua ei de naștere prinzând-o la muncă, pe platourile Mireasa, iar apoi a avut parte de o petrecere surpriză, totul venind după o scurtă vacanță, de vis, la Roma. ”Alaltăieri (duminică, 30 octombrie, n. red.) eram la Roma, ieri la emisiune, azi la farmacie (râde, n. red.), acum fac drumuri”, ne-a spus Simona Gherghe.

ADVERTISEMENT

Iar când vine vorba de dorințele pe care le are fiecare om, mai ales atunci când vine vorba de ziua sa de naștere, Simona Gherghe a dezvăluit pentru FANATIK că, de fapt, aspirațiile ei nu sunt mari. Dar, probabil, ca orice părinte, speră la momente de liniște când e vorba de copii.

”Ce dorință mi-am pus de ziua mea? Păi nu am aspirații foarte mari… Să fim sănătoși în primul rând, copiii să fie bine, să nu se mai îmbolnăvească, să nu mai facă viroze și alte chestii și să stea pe acasă. Parcă nu se mai termină (cu îmbolnăvitul la grădiniță, n. red.).

ADVERTISEMENT

Zici că sunt bine amândoi, pac!, vine unul cu câte ceva, și dă și celuilalt, nouă, bunicilor. Și să putem să călătorim cât mai mult să recuperăm acei doi ani”, ne-a spus, în exclusivitate, Simona Gherghe.

Simona Gherghe, dezvăluiri din ”bucătăria Mireasa”: ”Merge foarte bine”

Simona Gherghe a mai dezvăluit, pentru FANATIK, că emisiunea pe care o prezintă are, deja, programat încă un sezon. Cel actual, a explicat ea, se va termina în această iarnă, pentru ca la începutul anului viitor să revină ”pe sticlă”.

ADVERTISEMENT

”Deocamdată îmi văd de povestea noastră cu Mireasa care merge foarte bine. O să terminăm în decembrie sezonul acesta, până de Crăciun, iar după, în ianuarie, începem altul”, ne-a spus Simona Gherghe.

În altă ordine de idei, a precizat vedeta Antenei 1, concurenții pe care îi are în cadrul show-ului matrimonial, sunt într-o adevărată ”lună de miere”. Izolați la platouri, nu au nicio grijă, iar informațiile pe care le primesc cu privire la viața ”de afară” sunt puține.

ADVERTISEMENT

”Ei (concurenții Mireasa, n.red.) îmi pun întrebări despre ce se întâmplă afară, dar sunt izolați acolo. Nu le spunem, ultima informație pe care au primit-o de la noi, de afară, a fost când a murit Regina (Elisabeta a II a Marii Britanii, n. red.).

În rest, ei sunt izolați, sunt liniștiți, își văd de viața și de iubirea lor, nu trebuie să aibă griji cu ce se întâmplă afară, cu prețurile care cresc, cu inflația, cu curentul… O să vadă când ies, în decembrie”, ne-a mai spus Simona Gherghe.

Simona Gherghe își dorește multă zăpadă de la Moș Crăciun

Odată cu terminarea acestui sezon de Mireasa, prezentatoarea de la Antena 1 visează însă să se poată bucura, măcar câteva zile, dacă nu chiar săptămâni, de iarnă. Pasionată de schi, Simona Gherghe recunoaște că viseaăz ca de Crăciun să ningă ca-n povești.

”De Crăciun îmi doresc zăpadă!! Să mergem la schi, îmi doresc foarte mult să ajungem la schi anul acesta. Anul trecut am ratat sezonul pentru că nu a nins. Și când a nins, nu mai era vacanță nici pentru mine, nici pentru copii.

Vreau să îl pun și pe Vlad pe schiuri, Ana a învățat deja. Ana a prins un an, știe, dar, probabil, din prima nu o să își mai amintească, dar important e că are deja un sezon”, a mai spus, pentru FANATIK, Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii Mireasa de la Antena 1.

ADVERTISEMENT