Life

Simona Gherghe și Gabriela Cristea răspund acuzațiilor lansate de fanii Mireasa: „Doamne ferește!”

Simona Gherghe și Gabriela Cristea au lămurit scandalul iscat în mediul online legat de emisiunea Mireasa. Cele două sunt acuzate că l-ar favoriza pe Ion dintr-un motiv uluitor.
25.11.2021 | 11:19
Simona Gherghe si Gabriela Cristea raspund acuzatiilor lansate de fanii Mireasa Doamne fereste
Simona Gherghe și Gabriela Cristea au reacționat la zvonurile apărute pe grupurile emisiunii Mireasa
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe și Gabriela Cristea au clarificat, în exclusivitate pentru FANATIK, zvonurile apărute pe grupurile dedicate emisiunii Mireasa.

Unii dintre fanii reality-show-ului difuzat de Antena 1 și Antena Stars au scris pe Facebook că prezentatoarele îl favorizează pe Ion, unul dintre concurenți, pentru că ar cunoaște-o pe mama acestuia.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, s-a scris inclusiv că mama lui Ion, de profesie educatoare, ar fi colaborat cu copiii celor două vedete de la Antene.

Simona Gherghe și Gabriela Cristea lămuresc speculațiile apărute pe grupurile Mireasa, legate de favorizarea lui Ion

La auzul acestei speculații, ambele prezentatoare au bufnit în râs, spunând că imaginația oamenilor este foarte mare.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a declarat pentru FANATIK că, dacă ar fi cunoscut-o cu adevărat pe mama lui Ion, nu ar mai fi avut voie ca băiatul să participe în concurs. Cât despre favoritisme, Gherghe susține că ea, de fiecare dată, le atrage atenția tuturor concurenților atunci când sar calul.

„Eu nu o cunosc pe mama lui Ion. Chiar și dacă ar cunoaște-o cineva din echipă, nu ar mai intra în emisiune. Doamne ferește! Eu nici nu vreau să îi cunosc pe concurenți când sunt în etapa de casting, pentru că vreau să fiu surprinsă, să fie un reality-show cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Astfel de zvonuri apar pentru că fiecare concurent are grupul lui de susținători și este unul dintre modurile în care îi susțin, lansând astfel de speculații”, a declarat Simona Gherghe pentru FANATIK.

„Fetele merg la grădiniță la Corbeanca, deci nu, nicio legătură!”

Gabriela Cristea a spus că știe că mama lui Ion este educatoare, dar nu are nicio legătură cu ea. Prezentatoarea „Mireasa: Capriciile iubirii” spune că a aflat despre aceste bârfe și a râs când a citit ce lucruri se spun în mediul online.

ADVERTISEMENT

„M-a bușit râsul. Fiecare om e liber să spună ce vrea, să își dea frâu liber imaginației. Nu o cunosc pe mama lui Ion. Am înțeles că e educatoare, dar cred că predă undeva în București. Fetele mele merg la grădiniță în Corbeanca, deci NU, nicio legătură! Nu o cunosc pe mama lui Ion nici de la distanța distanțelor!

Cât despre favoritisme, nu am avea nimic de câștigat ca prezentatoare, ori ca televiziune. Există niște reguli foarte clare și nu putem interveni. Noi nici măcar nu votăm”, a ținut să precizeze și Gabriela Cristea.

Emisiunea Mireasa, surprize pe bandă rulantă înainte de marea finală

Emisiunea Mireasa vine cu noi surprize pentru telespectatori în perioada următoare. Pe 29, 30 noiembrie și 1 decembrie, Antena 1 a pregătit ediții speciale ale reality-show-ului, zilnic de la ora 14:00.

Întrucât concursul matrimonial se apropie cu pași repezi de marea finală, producătorii au pregătit ediții cu totul speciale.

Marea finală va avea loc pe 19 decembrie, iar înainte de asta concurenții vor trece prin noi probe care mai de care mai interesante.

În ediția de luni, 29 noiembrie, cuplurile formate în reality vor face roasturi unul despre celălalt. Pe 1 Decembrie, toți concurenții vor sărbători Ziua Națională a României cu muzică și voie bună, îmbrăcați în straie tradiționale.

 

 

ADVERTISEMENT