Life

Simona Gherghe, imagine de colecție alături de soțul ei. Ce mesaj emoționant i-a transmis de ziua lui

Simona Gherghe a distribuit o imagine de colecție alături de soțul ei. FANATIK vă spune ce mesaj emoționant i-a transmis de ziua lui
04.07.2021 | 17:55
Simona Gherghe imagine de colectie alaturi de sotul ei Ce mesaj emotionant ia transmis de ziua lui
ADVERTISEMENT

Este motiv de bucurie în familia celebrei prezentatoare de la Antena 1. Soțul acesteia, Răzvan Săndulescu, își sărbătorește ziua de naștere.

Simona Gherghe a profitat de ocazie pentru a-i transmite un mesaj emoționant. Prezentatoarea a distribuit și o imagine de colectie de la cununia religioasă a acestora.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe, imagine de colecție alături de soțul ei. Ce mesaj emoționant i-a transmis de ziua lui

Simona Gherghe și soțul ei
Simona Gherghe și soțul ei, imagine de colecție, de la nuntă
Sursa foto: Instagram

„La multi ani, Razvan, inima mea, jumatatea mea, tatăl Anei și al lui Vlad! Te iubim!”, a scris prezentatoarea în descrierea imaginii de mai sus.

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu sunt căsătoriți de patru ani. Aceștia au împreună doi copii, o fată și un băiat.

ADVERTISEMENT

În aprilie 2017, cu puțin timp înainte de nașterea primului copil, cei doi au făcut cununia civilă. Aniversarea de patru ani nu a fost trecută cu vederea de prezentatoarea de la Antena 1.

Aceasta a ditribuit o fotografie în care apare de mână cu soțul ei, cu zâmbete largi pe față. La un an distanță, în 2018, a avut loc și cununia religioasă

ADVERTISEMENT

Peste doar câteva zile, la 7 iulie, cuplul va aniversa trei ani de când și-a unit destinele în fața lui Dumnezeu. Ceremonia a avut loc într-un cadru restrâns, fiindu-le aproape doar familiile, nașii și prietenii cei mai apropiați.

Simona Gherghe, despre relația cu soțul ei

Celebra prezentatoare a vorbit despre secretele unei căsnicii fericite și a unei vieți de familie împlinite. Ea a explicat că, în relația cu soțul ei, un rol important îl ocupă comunicarea.

ADVERTISEMENT

Nu suntem geloşi, comunicăm foarte bine. Dacă avem ceva de spus, ne spunem şi se rezolvă. Răzvan ştie foarte bine şi înțelege ce înseamnă expunerea asta pe care o presupune profesia mea”, a povestit ea, într-un interviu pentru Viva.

„Normal că mai sunt şi discuții. Dar discutăm, discutăm. Şi da, cedăm pe rând. Nu-mi amintesc de vreo supărare lungă. Cred că cele mai frumoase daruri pe care ni le-am făcut au fost copiii”, a adăugat.

Răzvan Săndulescu a împlinit 45 de ani. El și-a început cariera ca jurnalist, iar, ulterior, a devenit consultant politic.

ADVERTISEMENT