Life

Simona Gherghe, imagini unice din tinerețe! Cât de mult s-a schimbat vedeta Antena 1

17.08.2020 | 14:31
Simona Gherghe imagini unice din tinerete Cat de mult sa schimbat vedeta Antena 1
Simona Gherghe și Mirela Vaida sunt foarte bune prietene
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe se numără printre cele mai frumoase prezentatoare tv din România. Vedeta se laudă cu un chip natural, iar trăsăturile unice au propulsat-o în topul vedetelor admirate atât de femei, cât și de bărbați.

Cum arăta vedeta în tinerețe? Ei bine, fosta prezentatoare Acces Direct rupea inimi și la 15, și la 20 de ani, însă a fost focusată mai mult pe carieră decât pe relații, drept dovadă că aparițiile ei la brațul vreunui bărbat au fost puțin.

ADVERTISEMENT

Sunt câtva imagini cu diva de la Antena 1 din timpul live-urilor la tv sau de la radio, unde a lucrat pentru prima dată în media.

Simona Gherghe, în tinerețe

Ochii mari și trăsăturile fine au atras atenția multor producători, motiv pentru care Simona Gherghe a ajuns la pupitrul știrilor. După ani la rând în care a fost reporter, următorul pas în cariera jurnalistică a fost ca vedeta să apară pe sticlă prezentând știri. Ulterior, ea a fost cooptată ca moderatoare a unor emisiuni live, printre care și Acces Direct, la Antena 1.

ADVERTISEMENT
Simona Gherghe se numără printre cele mai talentate vedete Antena 1
Simona Gherghe se numără printre cele mai talentate vedete Antena 1

Simona Gherghe are 42 de ani, însă și-a dorit de mică să devină jurnalist. Vedeta a  terminat cursurile Facultatii de Litere, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Iasi, specializarea Franceza-Engleza. Tot la Iași a început pentru prima dată să lucreze, la radio, unde și-a întâlnit și logodnicul de care s-a despărțit după ce a fost chemată la București, la Antena 1.

Simona Gherghe, alături de fostul iubit din perioada în care lucra la radio
Simona Gherghe, alături de fostul iubit din perioada în care lucra la radio

Din 2010 până în urmă cu 4 ani a prezentat Acces Direct, iar, la un moment dat, s-a vehiculat că salariul Simonei Gherghe era de 7.000 de euro pe luna. Prezentatoarea nu a avut nicio reacție în acest sens, lăsând misterul să plutească în aer.

ADVERTISEMENT

A născut doi copii

Simona Gherghe a devenit mamă pentru prima dată în 2018, la câteva luni după căsătoria cu Răzvan Săndulescu. Primul copil este Ana Georgia, acum în vârstă de 3 ani, iar ca o surpriză neașteptată, în 2019, fosta prezentatoare a născut cel de-al doilea copil, pe Vlad Ioan, care în mai a împlinit un an.