Life

Simona Gherghe, în panică, după ce copiii săi au răcit puternic: „Mă întreba cineva cum știu că nu e COVID-19”

23.09.2020 | 18:15
Simona Gherghe in panica dupa ce copiii sai au racit puternic Ma intreba cineva cum stiu ca nu e COVID19
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe trece prin clipe grele, căci cei doi copii ai săi, Ana și Vlad, au răcit chiar la debutul toamnei, iar vedeta este singura din familie care a scăpat de această viroză puternică.

Prezentatoarea emisiunii Mireasă a mărturisit că a fost întrebată dacă micuții n-au luat coronavirus, nu doar o simplă răceală, însă și-a liniștit fanii, pentru că a fost la medic cu cei doi copii.

ADVERTISEMENT

Vedeta Antena 1 aproape că nu mai doarme nopțile, pentru că Ana și Vlad au secreții nazale care nu-i lasă să se odihnească, iar mama lor trebuie să stea alături de ei.

Simona Gherghe, cu cei doi copii răciți

Prezentatoarea tv a trecut micuții oe tratament, problema este că acum sunt bolnavi atât mama ei, cât și soțul ei, Răzvan. Deși a intrat cel mai mult în contact cu cei doi copii, Simona Gherghe a scăpat de viroza respiratorie, cel puțin deocamdată.

ADVERTISEMENT

„Am fost mai tăcută zilele acestea pentru că cei mici sunt răciți, răciți, răciți. Nu mai scăpăm de muci. A răcit și mamaia, a răcit și Răzvan. Sunt singura care a scăpat. Și sper să scap, dar oricum, văd că este o chestiune generalizată, pentru că am întrebat în urmă cu câteva zile dacă și la voi e la fel și am primit zeci de mesaje de confirmare.

Așa se întâmplă când încep școlile, grădinițele. Ana nu merge la grădiniță, dar a luat-o de la copii, cel mai probabil, pentru că nu putem să-i ținem sub un clopot de sticlă.

ADVERTISEMENT

Mă întreba cineva cum știu că nu e COVID-19. Sunt o mulțime de alte virusuri, e ceva viral, clar, pentru că în general la copii nu e cu atât de mulți muci. Ei au o stare foarte bună, nu au făcut febră, puțin roșu în gât la Ana. La Vlad mai puțin. El e mai rezistent, oricum.

Am încercat anul trecut cu Ana un leac băbesc, cel cu ceapa deasupra capului, dar n-am rezistat cu mirosul de ceapă în cameră și oricum nu am observat o ameliorare puternică.

ADVERTISEMENT

Sper să treacă, pentru că dorm prost spre foarte prost. Dar asta este, nu mă plâng, sper să mai dureze o zi, două, cât o mai fi, ca să scăpăm de tura asta.”, a mărturisit Simona Gherghe pe Instagram.

Este căsătorită de doi ani

Vedeta show-lui Mireasă este căsătorită cu Răzvan Săndulescu, împreună cu care are doi copii, pe Ana Georgia, acum în vârstă de 3 ani, iar în 2019 a născut cel de-al doilea copil, pe Vlad Ioan, care în mai a împlinit un an. Ea a devenit cunoscută după ce a prezentat mai bine de 5 ani emisiunea Acces Direct, care era lider de audiență, show pe care i l-a predat Mirelei Vaida, în cele din urmă.

ADVERTISEMENT