Life

Simona Gherghe, întâmplare neplăcută înainte de a pleca în vacanță. Ce a pățit la aeroport

Simona Gherghe a avut parte de o întâmplare neplăcută chiar înainte de a pleca în vacanță. Vedeta le-a arătat și fanilor ce a pățit.
02.01.2023 | 23:53
Simona Gherghe intamplare neplacuta inainte de a pleca in vacanta Ce a patit la aeroport
Ce a pățit Simona Gherghe înainte de apleca în vacanță. Sursa foto: Captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a avut parte de o întâmplare total neplăcută astăzi, înainte de pleca în vacanță cu familia. Prezentatoarea TV a fost enervată la culme la aeroport.

Întâmplare neplăcută pentru Simona Gherghe, înainte să plece în vacanță

Prezentatoarea emisiunii Mireasa este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește cu fanii momentele bune, dar și pe cele mai puțin plăcute, așa cum a făcut astăzi.

ADVERTISEMENT

Vedeta a avut parte de o problemă înainte de a pleca în vacanță, alături de familia ei.

Înainte de a se urca în avionul care urma să o ducă la Treviso, în apropiere de Veneția, Simona Gherghe a aflat că mai are de așteptat.

Avionul a avut o întârziere de câteva ore, lucru care a scos-o din minți pe vedetă. Aceasta a răbufnit la adresa companiei aeriene respective și le-a arătat și urmăritorilor din mediul online ce a pățit.

ADVERTISEMENT

“Ai făcut-o lată, lată…”, este mesajul postat de vedeta de la Antena 1 pe Instastory.

Simona Gherghe
Simona Gherghe, enervată după ce a aflat că avionul ei întârzie. Sursa foto: Instagram

Ce a pățit fiica Simonei Gherghe în urmă cu câteva zile

Acum câteva zile, Simona Gherghe le-a spus urmăritorilor că fiica ei, Ana, este bolnavă, așa că familia a fost aproape de a anula vacanța planificată.

Fiica prezentatoarei TV a avut o formă ușoară de gripă și a făcut febră. Simona Gherghe și ceilalți membri ai familiei nu au pățit nimic, iar blondina a sperat ca și Ana să scape cât mai repede de problemele de sănătate.

ADVERTISEMENT

Vedeta este conștientă că sunt foarte multe cazuri de gripă în această perioadă și că mulți copii ajung la spital din cauza acestei boli.

“Situația e așa: Ana e mai bine, nu are o formă dificilă. (…) Azi-noapte n-a mai făcut febră. E vioaie, mănâncă, sper să scape repede. Noi, ceilalți, suntem bine. 

ADVERTISEMENT

Niciun simptom. Și mă rog să rămânem așa, ca să putem pleca în vacanță!

Știu că sunt foarte multe cazuri de gripă, că e plin în camerele de gardă ale spitalelor de pediatrie.”, a povestit Simona Gherghe pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT