Life

Simona Gherghe, întreruptă în finala Mireasa de fiica ei, Ana Georgia. Moment complicat pentru prezentatoare

Simona Gherghe a fost întreruptă de fiica ei, în direct, în finala competiției Mireasa, sezonul 3! 
01.08.2021 | 19:21
Simona Gherghe intrerupta in finala Mireasa de fiica ei Ana Georgia Moment complicat pentru prezentatoare
Simona Gherghe, prezentatoarea Mireasa. Foto a1.ro
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a avut parte de un moment incomod, dar plăcut, în marea finală a concursului matrimonial Mireasa de la Antena 1!

Fiica prezentatoarei, Ana Georgia s-a înscris la hora dinaintea anunțării cuplului câștigător. Nu s-a mai dezlipit apoi de mama ei, moment în care prezentatoarea a fost pusă în dificultate.

ADVERTISEMENT

Simona a stat preț de câteva minute cu fiica ei în brațe, exact în punctul culminant al finalei, când trebuia să anunțe câștigătorii. Vedeta nu a avut încotro și, în ciuda protestului fetiței, a fost nevoită să o scoată din cadru.

Simona Gherghe, întreruptă în direct de fiica ei în finala Mireasa

Cea mică a mers în cele din urmă la tatăl ei, care se afla în culise. Telespectatorii au avut ocazia să o vadă pe fiica prezentatoarei și au remarcat cât de frumoasă și mare s-a făcut aceasta.

ADVERTISEMENT

Ana Georgia este o domnișoară în toată regula, iar mama ei s-a arătat extrem de mândră de ea pe tot parcursul dansului pe care l-au încins în direct.

Simona a glumit pe seama acestui mic inconvenient. Le-a spus cuplurilor din finală că la astfel de situații trebuie să se aștepte dacă își doresc să devină părinți. Aceasta a spus că a fi mamă implică și astfel de momente. Celebra mămică a spus nu e atât de ușor pe cât s-ar aștepta unele persoane.

ADVERTISEMENT

Finala Mireasa a fost una plină de emoții pentru prezentatoare, dar și pentru concurenți. În afară de Izabela și Blaze, toate celelalte trei cupluri au fost de acord să se căsătorească în direct.

simona gherghe
Simona Gherghe, alături de fiica ei în finala Mireasa. Foto: captură A1

Va exista un al patrulea sezon al emisiunii

Marii câștigători ai celui de-al treilea sezon au fost desemnați, cu peste 48% din voturile publicului, Liviu și Maria.

ADVERTISEMENT

Antena 1 a ajuns la cel de-al treilea sezon al emisiunii Mireasa duminică, 1 august. Nici nu bine s-a încheiat competiția că s-a anunțat deja cel de-al patrulea sezon.

Publicul va avea și în următoarea ediție un rol covârșitor. De altfel, cei care au sugestii despre cum vor să arate noul sezon al emisiunii pot să le ofere celor care se ocupă de acest reality-show.

Odată cu finalizarea show-ului și prezentatoarea Simona Gherghe se va bucura de o binemeritată vacanță alături de familia ei, după mai bine de 5 luni în care a fost zi de zi în direct.

 

ADVERTISEMENT