Life

Simona Gherghe, ipostază inedită de 1 Decembrie. Cum s-a fotografiat prezentatoarea de la Mireasa

Simona Gherghe s-a fotografiat într-o ipostază inedită de 1 Decembrie, de Ziua Națională a României. Prezentatoarea de la Antena 1 a postat imaginea pe rețelele sociale.
01.12.2021 | 17:55
Simona Gherghe ipostaza inedita de 1 Decembrie Cum sa fotografiat prezentatoarea de la Mireasa
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe se numără printre vedetele care au ținut să transmită un mesaj de 1 Decembrie, de Ziua Națională a României.  Prezentatoarea TV a postat o imagine inedită pe rețelele sociale.

Vedeta s-a fotografiat cu tricolorul României și a postat un mesaj special cu această ocazie. Aceasta a ținut să sublinieze cât de mult își iubește țara.

ADVERTISEMENT

Postarea prezentatoarei de televiziune a strâns imediat mii de aprecieri. Internauții au felicitat-o pentru descrierea pe care a ales-o pentru această imagine.

Simona Gherghe, ipostază inedită de 1 Decembrie

Simona Gherghe s-a fotografiat într-o ipostază inedită de 1 Decembrie și a transmis un mesaj important pentru românii de pretutindeni.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea emisiunii „Mireasa” a îmbrăcat o ie albă cu aplicații aurii, iar pe post de curea a purtat un material cu cele trei culori ale drapelului României.

Vedeta și-a pus pe umeri tricolorul, iar urmăritorii au apreciat foarte mult această ipostază.

Simona Gherghe a amintit și câteva nume mari din istoria României, cum ar fi Marin Preda, Ciprian Porumbescu, Maria Tănase sau Nichita Stănescu.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani, România! Ești sângele care-mi curge prin vene, ești zâmbetul pruncilor mei, ești chipul părinților mei. Ești în fiecare literă din dor, patrie, iubire, roșu, galben și albastru.

Ești în fiecare rând al lui Marin Preda. Ești în fiecare notă a baladei lui Ciprian Porumbescu, în fiecare cântec al Mariei Tănase, în fiecare vers al lui Nichita Stănescu”, a scris prezentatoarea de la Antena 1 pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Simona Gherghe
Simona Gherghe, mesaj important de 1 Decembrie. Sursa foto: Instagram

Simona Gherghe a scris și despre cele mai frumoase locuri din România, cum ar fi Marea Neagră sau Munții Bucegi. Vedeta și-a adus aminte și de copilărie și de satul bunicilor ei, acolo unde a crescut.

„Ești în fiecare răsărit din Marea Neagră, în fiecare miros sărat de algă. Ești în fiecare batere de vânt din Valea Dorului, în Bucegi sau în praful de pe ulița copilăriei mele, din satul bunicilor.

Ești în sufletul si inima mea! La mulți ani, România!”, a mai scris Simona Gherghe.

Simona Gherghe este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România și face parte din echipa Antenei 1 de la începutul anilor 2000.

Vedeta a moderat emisiunea Acces Direct până acum doi ani, atunci când și-a luat concediu de maternitate. A fost înlocuită definitiv de Mirela Vaida, care era și în prezent moderatoarea emisiunii.

ADVERTISEMENT