Life

Simona Gherghe, mesaj după dezbaterea privind prezența copiilor la restaurant. Ce părere are vedeta

Simona Gherghe nu a putut trece cu vederea dezbaterea care a împărțit lumea în două legat de prezența copiilor la restaurante și terase. Ce spune vedeta.
13.07.2022 | 17:20
Simona Gherghe mesaj dupa dezbaterea privind prezenta copiilor la restaurant Ce parere are vedeta
Simona Gherghe, postare legat de dezbaterea privind prezența copiiilor la restaurant. Ce spune. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Mireasa, care este mama a doi copii mici, a lăsat un mesaj tranșant după ce un bistro din București a discutat despre prezența celor mici în restaurant. Vedeta de la Antena 1 și-a spus părerea despre acest aspect.

Simona Gherghe, postare legat de dezbaterea privind prezența copiiilor la restaurant. Ce spune

Simona Gherghe a realizat o postare în mediul online, unde a lăsat imagini cu familia din incinta unui restaurant. Moderatoarea consideră că mesajul respectivului local nu a făcut altceva decât să ducă la o neînțelegere între clienți și restaurant.

ADVERTISEMENT

„Dezbaterea de acum nu folosește nimănui. Cei mici sunt zugrăviți, de câteva zile, ca niște monștri care bagă în sperieți oamenii în toată firea, dar complet lipsiți de apărare în fața diavolilor tazmanieni cu găletușe înfricoșătoare, din care se revarsă smoala încinsă.

Mese aruncate cu fundu-n în sus, chelneri terorizați, clienți cu ciorba în poală, turiști cu atacuri de panică, flora și fauna rase de pe fata pământului… ce mai, apocalipsă! Nu, nu toți părinții sunt indiferenți”, a scris prezentatoarea pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe, semnal de alarmă în privința copiilor

Simona Gherghe este de părere că niciun copil nu trebuie să fie obiectul unei campanii de ură. Vedeta a tras un semnal de alarmă în privința celor mici care sunt victimele educației precare, ale mediului social, lipsurilor sau diverselor abuzuri.

Blondina a subliniat că 63% dintre minori sunt agresați în propria casă ceea ce înseamnă o cifră foarte mare și îngrijorătoare. În plus, prezentatoarea a mai spus că nu a auzit de copii să agreseze adulți, ci mai degrabă invers.

ADVERTISEMENT

„Ne deranjează cei care-și neglijează copiii pentru că nu putem să ne bem berea în liniște, dar suntem indiferenți față de părinții care își bat copiii acasă.

De ce? Pentru că nu le auzim țipetele care ne irită atât de mult, la terase sau hoteluri. Atât timp cât nu țipă la masa noastră suntem fericiți și totul este ok. Nu este deloc ok.

ADVERTISEMENT

Grija față de copii, aceasta este dezbaterea la care vreau să particip, nu cum să-i condamnăm, ci cum să-i protejăm”, a mai adăugat Simona Gherghe în mediul online.

ADVERTISEMENT