Life

Simona Gherghe, mesaj emoționant pe internet. Ce a pățit vedeta de la Antena 1: ”Azi a fost ultima zi”

Simona Gherghe a postat un mesaj cât se poate de emoționant pe contul său de socializare. Vedeta este destul de tristă, însă încearcă să gândească pozitiv.
27.01.2023 | 19:33
Simona Gherghe mesaj emotionant pe internet Ce a patit vedeta de la Antena 1 Azi a fost ultima zi
Simona Gherghe, anunț trist postat pe contul de socializare. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. Aceasta a debutat în televiziune cu ani buni în urmă și mereu a reușit să ajungi la inimile publicului.

Ce se întâmplă cu Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii Mireasa

Acum, Simona Gherghe prezintă emisiunea Mireasa de la Antena 1, care s-a dovedit a fi un real succes. Nu puțini sunt cei care au participat și au plecat de acolo mai împliniți.

ADVERTISEMENT

La fel ca și ale vedete din România, Simona Gherghe își ține la curent fanii pe contul său de socializare. Sute de mii de persoane o urmăresc, iar vedeta are grijă să le ofere câte puțin din vin viața sa, constant.

Așa a făcut-o și de această dată, chiar dacă a fost vorba despre un moment destul de trist. Simona Gherghe a publicat o imagine pe Instagram, alături de o persoană care i-a fost bună prietenă, dar și colegă.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Mădălina, cea care realizează machiajul pe care vedeta îl poartă în toate emisiunile tv în care a apărut până acum. De asemenea, tot ea era și cea care se ocupa de părul Simonei Gherghe.

Mesajul trist postat de Simona Gherghe

Legătura dintre cele două era una extrem de strânsă, dar acum, se pare că drumul celor două o va lua în direcții diferite. Simona Gherghe spune că a lucrat cu Mădălina aproape 19 ani, iar acum, a venit momentul să se despartă.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea emisiunii Mireasa nu a spus ce se va întâmpla cu Mădălina, însă a dat de înțeles că de săptămâna viitoare, aceasta va începe un nou capitol din viața ei.

De asemenea, Simona Gherghe a ținut să îi mulțumească bunei sale prietene, dar și colege, pentru tot efortul depus în ultimii ani de zile și le-a recomandat urmăritorilor săi, care vor o coafură și un machiaj deosebit, să apeleze cu încredere la Mădălina.

ADVERTISEMENT

„Lucrăm împreună de vreo 19 ani… Azi a fost ultima zi a Mădălinei. De luni, începe un nou capitol în viața ei. Mădă, mulțumesc pentru tot!

P.S. Dacă aveți nevoie de machiaj și coafat, apelați cu încredere la Mădălina!”, a fost mesajul postat de prezentatoarea TV la Instastory.

Amintim că noul sezon al emisiunii Mireasa, prezentat de Simona Gherghe, a început pe 16 ianuarie și sunt așteptate momente extrem de importante pentru fiecare concurent în parte, dar și pentru vedetă. 

ADVERTISEMENT