Life

Simona Gherghe, mesaj pentru Ministerul de Finanțe. Ce a scris prezentatoarea Mireasa pe Instagram

Simona Gherghe a vrut să transmită un mesaj Ministerului de Finanțe, în urma unei declarații făcute de responsabilul acestei instituții legate de impozitări.
12.02.2022 | 11:25
Simona Gherghe mesaj pentru Ministerul de Finante Ce a scris prezentatoarea Mireasa pe Instagram
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe, prezentatoarea show-ului Mireasa de la Antena 1, l-a luat la ochi pe ministrul de Finanțe al României.

Vedeta i-a dat tag într-o postare făcută pe Instastory prietenei sale, Maria Coman, jurnalistă la Antena 3, împărtășindu-i, probabil, gândurile.

ADVERTISEMENT

Ministrul Adrian Câciu a ieșit ieri în public spunând că s-a răzgândit în privința impozitului pe lux, prilej cu care realizatoarea tv a ținut să îi amintească de o altă problemă cu care se confruntă părinții din România.

Simona Gherghe, apel către ministrul de Finanțe

„Lasă luxul, zi-mi dacă dă statul bani pentru ajutorul de grădiniță”, a scris Simona Gherghe pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Simona are doi copii, pe Ana Georgia și Vlad, băiețelul venind pe lume în urmă cu aproape 3 ani și este deja la grădiniță.

Tot pe pagina ei de pe rețeaua Instagram, amfitrioana Mireasa a răspuns câtorva curiozități venite din partea fanilor legate de viața ei. Cele mai multe întrebări au venit de la mămici, curioase fiind cum este să aibă grijă de cei doi copii și ce mai fac aceștia.

ADVERTISEMENT

Cineva a vrut să știe dacă micuții au probleme cu somnul. „Vlad doarme la grădiniță, Ana nu. Când sunt amândoi acasă, nu mai dorm. Dar își fac cele 12 ore de somn și sunt mulțumită”, a răspuns Simona.

Vedeta a dat câteva detalii și despre starea de sănătate a celui mic, care a avut câteva probleme medicale în ultima vreme. Gherghe a spus că fiul ei se simte mult mai bine acum, trecând printr-o viroză sezonieră.

ADVERTISEMENT
Simona Gherghe, mesaj către ministrul de Finanțe. Foto: Instagram

Prezentatoarea nu mai are timp de soțul ei

„Vlad e bine acum. A avut o viroză și l-am ținut o săptămână acasă. De luni, la grădi”, a mai scris prezentatoarea.

Simona a recunoscut că munca în televiziune și creșterea copiilor în paralel este foarte solicitantă pentru ea. Gherghe a mărturisit că nu prea mai are timp pentru soțul ei. Cu toate acestea, speră să pornească într-o escapadă cu acesta la primăvară, când va avea o portiță de timp liber.

„Dacă apucăm să ieșim la masă măcar o dată pe săptămână… E bine! Sper să mai putem pleca pe undeva măcar vreo două zile. Dar mai la primăvară”, a continuat vedeta.

Simona Gherghe este prezentatoarea reality show-ului matrimonial Mireasa de la Antena 1. Emisiunea este difuzată de luni până vineri de la ora 14:00, iar sâmbăta, de la 13:30 are loc gala eliminatorie.

ADVERTISEMENT