Life

Simona Gherghe, mesaj pentru ziua sa de naștere. Ce le-a transmis urmăritorilor

31.10.2020 | 19:18
Simona Gherghe mesaj pentru ziua sa de nastere Ce lea transmis urmaritorilor
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe și-a petrecut ziua de naștere în sânul familiei, așa cum arată imaginile postate pe rețelele de socializare. Prezentatoarea emisiunii matrimoniale „Mireasa” le-a transmis urmăritorilor un mesaj emoționant, declarând ce o face fericită în momentul de față. 

Vedeta a vorbit despre iubire, mărturisind că deși anul acesta este unul greu din cauza pandemiei de coronavirus, ea se concentrează foarte mult pe cei dragi. Acesta este motivul pentru care frumoasa blondină își dorește sănătate și liniște pentru toți din jurul ei.

ADVERTISEMENT

Moderatoarea de la Antena 1 le-a mulțumit fanilor pentru numărul mare de mesaje pe care l-a primit din partea acestora. Simona Gherghe are numai gânduri bune pentru internauți, cu ocazia aniversării a 43 de toamne în buchetul vieții.

Simona Gherghe, mesaj emoționant pentru ziua sa de naștere

„43 e despre ei. Despre iubire. Anul ăsta a fost cel mai greu. Nu-mi doresc decât să rămânem sănătoși. Și visez la viața noastră de odinioară. 

ADVERTISEMENT

Mulțumesc tuturor pentru gândurile bune. Vi le întorc din inimă!❤️❤️❤️”, a fost mesajul lăsat de Simona Gherghe pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei fotografii în care apare alături de soț și cei doi copii.

Fosta prezentatoare de la Acces Direct s-a fotografiat alături de cei dragi, în spate fiind văzută o bibliotecă. Blondina apare cu zâmbetul pe buze, semn că este extrem de mulțumită cu fericirea pe care o gustă din plin împreună cu familia sa.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe se poate declara o mamă fericită și împlinită, având o fetiță, Ana Georgia, și un băiat, Vlad Ioan, care a venit pe lume în mai 2019. Vedeta Antena 1 are o familie minunată și un partener de viață care o iubește necondiționat.

Simona Gherghe, petrecere restrânsă de ziua sa de naștere

Nu este pentru prima oară când Simona Gherghe își petrece ziua de naștere alături de persoanele dragi. Și anul trecut celebra moderatoare a serbat această zi cu familia sa, unde este primită întotdeauna cu brațele deschise.

ADVERTISEMENT

În anii trecuți prezentatoarea a fost sărbătorită alături de familie și prieteni, având aproape persoanele dragi din viața ei. Vedeta obișnuiește să organizeze petreceri restrânse, în special la un restaurant unde se poate dansa.

ADVERTISEMENT