Life

Simona Gherghe, anunț despre Mireasa. Unul dintre concurenți a fost eliminat

Simona Gherghe a transmit un mesaj neașteptat despre emisiunea matrimonială „Mireasa” de la Antena 1. Prezentatoarea a taxat extrem de dur un gest făcut de un participant.
08.03.2022 | 08:59
Simona Gherghe anunt despre Mireasa Unul dintre concurenti a fost eliminat
Simona Gherghe, declarație despre show-ul Mireasa. De ce a fost eliminat Cosmin. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Moderatoarea a făcut un anunț care i-a dat peste cap pe cei înscriși în competiție. Vedeta a declarat că unul dintre concurenți a fost eliminat, precizând că a recurs la un gest neplăcut în timpul unei pauze de publicitate.

Simona Gherghe, declarație despre show-ul Mireasa. De ce a fost eliminat Cosmin

Simona Gherghe a taxat reacția pe care a avut-o Cosmin la adresa unuia dintre colegii de pe platourile de filmare. Tânărul și-a ieșit din fire într-un schimb de replici pe care l-a avut cu Aron, căruia i-a băgat mâna în gât.

ADVERTISEMENT

Doamna Robertina a simțit nevoia să-și apare fiul și l-a împins pe Andrei, care s-a văzut în mijlocul conflictului dintre cei doi. Scandalul a dus la descalificarea a unuia dintre participanții de la Mireasa.

Cosmin a primit 30 de minute pentru a-și face bagajele, la fel și mama sa. Niciunul dintre ei nu a părut afectat de hotărârea luată de producția emisiunii de la Antena 1 și implicit de moderatoarea show-ului matrimonial.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe, radicală în privința comportamentului de la Mireasa

„În mod normal am fi discutat despre acest subiect doar că un incident care s-a întâmplat în una dintre pauzele de publicitate ne-a dat peste cap planurile. De fapt, am așteptat cu toții imaginile.

S-a întâmplat acest gest, unul pe care îmi este greu să îl cataloghez acum. Nu dăm niciun act de violență la TV. Nu tolerăm agresivitatea, astfel de gesturi. Astfel de comportamente nu au nicio legătură cu casa Mireasa, cu emisiunea, cu conceptul de iubire.

ADVERTISEMENT

Cosmin ai 30 de minute la dispoziție pentru a părăsi casa Mireasa. Doamna Robertina vă mulțumesc, știu că a fost un efort pentru dumneavostră vă veniți aici, doar că astfel de lucruri nu își au locul în emisiunea noastră. 

Este și un advertisment pentru voi. Am spus de nenumărate ori să nu vă bateți. Astfel de lucruri nu își au locul în competiția asta”, a dezvăluit Simona Gherghe, conform a1.ro.

ADVERTISEMENT

Băieții din emisiunea matrimonială au dreptul să aleagă dacă Cosmin mai poate continua să facă parte din show. Fiecare dintre concurenții de la Mireasa va vota după cum simte, ceea ce înseamnă că tânărul mai are o șansă.

ADVERTISEMENT