Life

Simona Gherghe, anunț neașteptat despre emisiunea Mireasa. Când se va termina sezonul 4

Simona Gherghe a anunțat când se termină sezonul 4 al reality-show-ului matrimonial Mireasa de la Antena 1. Data marii finale este foarte aproape, iar fanii au reacționat imediat.
15.11.2021 | 17:19
Simona Gherghe anunt neasteptat despre emisiunea Mireasa Cand se va termina sezonul 4
Simona Gherghe, anunț despre finala sezonului 4 Mireasa. Captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a făcut marele anunț pentru telespectatorii emisiunii Mireasa! Sezonul 4 se va termina mai repede decât și-a imaginat toată lumea.

Anunțul făcut de prezentatoare Antenei 1 i-a luat prin surprindere pe fanii fideli ai show-ului.

Dacă sezonul 3 a ținut câteva luni bune, terminându-se în luna august a acestui an, noua ediție va fi ceva mai scurtă. Publicul a reacționat la anunțul făcut de Simona pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a anunțat când se termină Mireasa, sezonul 4

Show-ul matrimonial difuzat de Antenă se va termina, așadar, pe 19 decembrie! Și concurenții au fost luați prin surprindere când au aflat data marii finale.

„Dragii mei, în acest moment sunt în măsură să vă anunț că finala sezonului al patrulea al emisiunii Mireasa va fi pe 19! 19 decembrie”, a spus Simona Gherghe în ediția din 15 noiembrie.

ADVERTISEMENT

„Din acest moment mai aveți exact 5 săptămâni. Vă rog să vă gândiți, că veți avea o decizie foarte importantă de luat”, a completat Simona Gherghe.

Telespectatorii au reacționat imediat pe Youtube. Evident, lumea este împărțită cu privire la decizia luată de producători.

ADVERTISEMENT

Reacțiile telespectatorilor: „Voi vreți în mai puțin de 4 luni să căsătoriți oameni?”

„Voi vreți în mai puțin de 4 luni să căsătoriți oameni? Tocmai s-a dat startul logodnelor. Săptămâna și cererea; Așa repede se încheie incubatorul de căsătorii?; 

Fața anumitor concurenți spune multe. Era bună mâncărica pe gratis, căldurică era, muncă deloc; Nu o să mai fie niciun sezon. Nu se mai înscrie nimeni”, sunt câteva dintre comentariile telespectatorilor postate pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Până la ora actuală, există două cupluri bine sudate în show-ul de la Antenă. Cele mai mari șanse pentru câștigarea marelui premiu le au Alex și Ana și Ela și Petrică, cei din urmă logodindu-se recent.

Sezonul al treilea al show-ului a durat aproape un an. Câștigătorii celei de-a treia ediții ai emisiunii de la Antena 1 au fost Liviu și Maria Olteanu, care s-au căsătorit în direct.

Un alt cuplu devenit celebru în urma participării în emisiune este cel format de Izabela și Blaze Okpata. Cei doi nu au dorit să devină soț și soție în cadrul show-ului matrimonial, ci la câteva luni după finală.

Cei doi au spus „Da” într-o ceremonie restrânsă la Bacău, acolo unde s-au stabilit deocamdată, semn că relația lor merge mai departe și este una cât se poate de serioasă.

 

ADVERTISEMENT