Life

Simona Gherghe, noi probleme medicale. Ce se întâmplă cu fiul prezentatoarei de la Mireasa

Simona Gherghe, alte neplăceri legate de sănătate. Ce a dezvăluit vedeta de la Antena 1 despre băiatul său pe nume Vlad.
12.01.2023 | 16:50
Simona Gherghe noi probleme medicale Ce se intampla cu fiul prezentatoarei de la Mireasa
Simona Gherghe, alte neplăceri legate de sănătate. Ce a dezvăluit vedeta de la Antena 1 despre băiatul său. Sursa foto: captură video Instagram
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină și-a anunțat fanii din mediul virtual că se confruntă cu noi probleme medicale. Ce se întâmplă cu fiul prezentatoarei de la Mireasa după ce s-a întors în colectivitate după o vacanță foarte lungă.

Simona Gherghe, alte neplăceri legate de sănătate. Ce a dezvăluit vedeta de la Antena 1 despre băiatul său

Simona Gherghe a suferit un accident pe pârtia de ski și a fost nevoită să poarte un corset, iar acum a dezvăluit că băiatul său, Vlad, s-a ales cu o problemă medicală în ciuda faptului că a mers la grădiniță foarte puțin.

ADVERTISEMENT

Renumita jurnalistă nu înțelege cum fiul său a fost perfect sănătos în vacanța petrecută la munte, însă când a revenit în colectivitate s-a ales cu o răceală. Mai exact, micuțul are o tuse severă care nu-i dă deloc pace.

„A mers o zi la grădiniță, o zi și tuse, tuse, tuse. Cât am stat la munte, a fost totul perfect. Deși erau afară, în frig, 5, 6, 7 ore pe zi.

ADVERTISEMENT

A fost suficient o zi, în colectivitate, ca să capete tusea asta”, a mărturisit Simona Gherghe pe pagina personală de Instagram.

Mai mult decât atât, prezentatoarea emisiunii matrimoniale Mireasa a precizat că a fost nevoită să-și ”păzească” copilul să nu facă febră din cauza virusului pe care l-a căpătat de la grădiniță.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 nu a dormit aproape deloc pentru că a stat lângă băiatul ei. Din fericire, și-a ocupat timpul citind o carte, amintindu-și totodată ce făcea în urmă cu un an la aceeași dată. Blondina era în Dubai, în concediu.

Simona Gherghe și fiul său, Vlad
Vlad, fiul Simonei Gherghe, s-a ales cu o răceală. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Simona Gherghe, probleme de sănătate pe bandă rulantă

Simona Gherghe se confruntă cu numeroase probleme de sănătate în ultima perioadă. Moderatoarea show-ului Mireasa nu este ferită de neplăcerile din viața cotidiană, una dintre acestea având loc destul de recent.

ADVERTISEMENT

S-a ales cu o fractură la coasta cu numărul nouă după ce a căzut destul de serios de pe skiuri. Vindecarea durează aproximativ o lună, doctorii recomandându-i jurnalistei să nu facă mișcări bruște ca să se vindece mai repede.

În plus, blondina ia analgezice pentru a mai scăpa de durerea care apare inclusiv atunci când râde, tușește sau strănută. Noaptea i se pare cel mai greu, asta pentru că Simona Gherghe trebuie să doarmă într-o anumită poziție.

ADVERTISEMENT