Life

Simona Gherghe o înlocuiește pe Mirela Vaida la Acces Direct? Prezentatoarea tv a dat cărțile pe față și a anunțat când se întoarce la Antena 1 – Foto

21.07.2020 | 10:47
Simona Gherghe o inlocuieste pe Mirela Vaida la Acces Direct Prezentatoarea tv a dat cartile pe fata si a anuntat cand se intoarce la Antena 1  Foto
Simona Gherghe a anunțat când se întoarce în televiziune pe Insta Story
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a prezentat Acces Direct ani buni înainte ca Mirela Vaida să vină la cârma emisiunii. Prezentatoarea Antena 1 a anunțat când va reveni pe micul ecran și dacă o va înlocui pe colega ei în platoul în care Vulpița și Viorel Stegaru au făcut spectacol.

Vedeta a răspuns întrebărilor fanilor pe Insta Story, iar printre curiozități au fost și întrebări legate de întoarcerea la Acces Direct și revenirea propriu zisă în televiziune.

ADVERTISEMENT

Cu multă răbdare, prezentatoarea tv i-a lămurit pe fiecare în parte.

Simona Gherghe, în locul Mirelei Vaida la Acces Direct?

Mulți se întreabă dacă prezentatoarea tv se va întoarce în televiziune, mai exact la cârma show-ului Acces Direct, care a fost lider de audiență atât atunci când era prezentat de Simona Gherghe, cât și în prezent, când este prezentat de Mirela Vaida.

Mulți admiratori își doresc ca fosta moderatoare să se reîntoarcă la tv și să o înlocuiască pe actuala prezentatoare, însă sunt fani care o vor pe actriță în continuare în emisiunea de la Antena 1.

ADVERTISEMENT
Simona Gherghe și Mirela Vaida sunt foarte bune prietene
Simona Gherghe și Mirela Vaida sunt foarte bune prietene

Așadar, pentru că întrebarea este pe buzele tuturor: Simona Gherghe o înlocuiește pe Mirela Vaida la Acces Direct? Răspunsul este cât se poate de sigur: nu. Vedeta a mărturisit pe Instagram că nu are de gând să revină la vechiul format de emisiune.

De altfel, la întrebarea: se întoarce Simona Gherghe în televiziune? Răspunsul este da, dar doar dacă există un format de emisiune care să i se potrivească și să îi placă foarte mult ca și emisiune.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a anunțat când se întoarce în televiziune, dar și dacă o să revină la Acces Direct

A părăsit Acces Direct după prima naștere

 

View this post on Instagram

 

Prima noastra vacanta, in formula completa! ❤️👨‍👩‍👧‍👦 #family #holiday #blacksea #vacanta2020 #vladioan #anageorgia #mamadedoi #simonagherghe @razsandulescu

A post shared by Simona Gherghe | TV HOST (@simgherghe) on


Fosta prezentatoare a show-ului de la Antena 1 a devenit mamă în urmă cu aproape 4 ani. Simona Gherghe s-a căsătorit cu Răzvan Săndulescu în 2018, iar tot în același an a venit pe lume și primul copil al cuplului, o fetiță, Ana Georgia, acum în vârstă de doi ani și jumătate.

În mai 2019, vedeta Antenei 1 a devenit din nou mamă. Ea a născut un băiețel pe care l-a numit Vlad Ioan.

ADVERTISEMENT