Life

Simona Gherghe, o mamă strictă. ”Altfel e haos”! Fiica prezentatoarei de la Mireasă se vrea ”pe sticlă”

Cunoscuta prezentatoare de la Antena 1, Simona Gherghe este o mamă destul de strictă cu cei doi copii pentru a-i putea ține sub control.
06.12.2022 | 17:32
Simona Gherghe o mama stricta Altfel e haos Fiica prezentatoarei de la Mireasa se vrea pe sticla
ADVERTISEMENT

Mamă a doi copii, Ana și Vlad, de 5 și respectiv 3 ani, Simona Gherghe este strictă atunci când vine vorba de programul micuților ei. Se pare că celebra prezentatoare de la emisiunea Mireasa de la Antena 1  este singura care impune regulile care țin de alimentație, de igienă și de programul de somn, altfel totul s-ar transforma în haos, după cum chiar ea susține.

Simona Gherghe, mamă strictă în fața celor doi copii

Frumoasa vedetă de la Antena 1 este tare mândră de pruncii ei, chiar dacă uneori mai fac năzbâtii. Se mai ceartă, se mai păruiesc între ei, dar nu se poate supăra când le vede ochișorii și le aude vorbele dulce pe care le folosesc pentru a-și cere iertare.

ADVERTISEMENT

În premieră pentru FANATIK, Simona Gherghe dezvăluie că ține foarte mult la respectarea unui program și o rutină, pentru a le fi mai simplu micuților în colectivitate.

La capitolul năzbâtii, nu pot spune că au făcut mare lucru. Se mai ceartă, se mai păruiesc între ei. Lucruri din acestea care știu ei că mă supără pe mine. Au mai spart obiecte, dar nu poți să te superi pe ei. sunt copii, sunt mici și când vin așa cu mutrița și spun – Mami, îmi pare rău! Nu am vrut! – uiți tot, ce să faci.

ADVERTISEMENT

Eu sunt cea autoritară în familie, pentru că cei mici trebuie să știe și de o anumită disciplină. La vârsta aceasta este importantă rutina, sunt importante și regulile și trebuie să ne ținem de ele pentru că altfel va fi haos.

Dacă nu ar mai ști de nicio regulă le-a fi mai greu și la grădiniță și la școală. De aceea vreau să respecte anumite reguli care țin de alimentație, care țin de igienă, de programul lor de somn”, a afirmat Simona Gherghe pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

”Nu mai sunt atât de strictă ca atunci când erau mici când eram disperată”

De asemenea, cunoscuta prezentatoare este zilnic implicată în tot ceea ce înseamnă mesele pe care le iau Ana și Vlad. Deși nu mai este așa strictă ca atunci când erau foarte mici, totuși, zilnic le gătește în casă micul dejun și cina, pentru că după-amiază mănâncă la grădiniță. Simona Gherghe îi răsfață cu ciorbe, spaghete, omlete și friganele, însă nu prea le dă dulciuri celor doi copii.

Când pot să le gătesc, mai ales în weekend, da mâncăm mâncare gătită în casă lucruri care știu că le plac. De exemplu, ei iubesc spaghetele, le fac ciorbe. Dimineața le fac omlete, friganele. După-amiaza mănâncă la grădiniță, seara le prepar la cină ce se poate: mămăligă cu brânză și smântână, sandviciuri.

ADVERTISEMENT

Nu mai sunt atât de strictă ca atunci când erau mici când eram disperată ca toată mâncarea să fie bio, dar am totuși grijă și acum să existe un echilibru în dieta lor. Nu mănâncă atât de mult dulce cât și-ar dori ei, dar le-am explicat și acolo că asta ține tot de sănătatea lor și de sănătatea dinților, și au înțeles”, a mai spus celebra prezentatoare de la Mireasa.

Simona Gherghe: ”Este epuizată, dar nu vrea să o retrag de pe nicăieri”

Și în privința activităților educaționale pe care le întreprind micuții, Simona Gherghe este foarte implicată, dar, în același timp îi lasă să-și aleagă ce vor să încerce, chiar din fragedă pruncie.

Așa că, Ana, deja merge la foarte multe grupuri de la grădiniță, fie că vorbim de tenis, înot, cooking sau teatru, este atât de încântată că nu renunță la nimic, deși uneori are și două pe zi și este foarte obosită. Cu Vlad, însă, momentan este mai ușor. El merge doar la înot și, odată cu venirea iernii, va încerca și să urce pe schiuri.

Ana a vrut să se înscrie la aproape toate grupurile de la grădiniță. Ne-am trezit că are și două cluburi pe zi, ceea ce este foarte mult. A vrut și la tenis, a vrut și la înot, și la balet, și la cooking, și la științe și la engleză suplimentar, la teatru.

Și este epuizată, dar nu vrea să o retrag de pe nicăieri. Vlad fiind mai mic, abia îl împrietenim cu înotul și o să urmeze schiul”, a mai adăugat vedeta de la Antena 1.

Ce își dorește prezentatoarea de la Mireasa să pentru copii săi

Cunoscută pentru realizările profesionale și pentru cei peste 20 de ani de experință în televiziune, reporterul FANATIK a întrebat-o pe Simona Gherghe ce își doresc cei mici să facă în viitor în privința carierei, dar mai ales, dacă și-a dorit la modul serios ca vreunul să îi calce pe urme.

Sunt prea mici ca să se pronunțe, dar dacă o întrebi pe Ana ea vrea să se facă prezentatoare ca mami, dar cine știe, poate o să se schimbe de 10 ori treaba asta până când își va alege ceva care să i se potrivească.

Noi o vom susține să exact ceea ce își dorește. Dacă o să-i placă, nu am nicio problemă să mă urmeze. Este o meserie foarte frumoasă. Eu iubesc televiziunea, o fac cu pasiune și cu mare drag.

Îmi este dor să fiu pe sticlă când lipsesc mai mult. Dacă o să-i placă, cum să nu. Dacă iubești meseria asta, nu o să le simți ca pe niște sacrificii”, a mai completa Simona Gherghe.

ADVERTISEMENT