Life

Fostul logodnic al Simonei Gherghe a plecat din România! Ce face, acum, bărbatul părăsit la altar de vedeta TV

Fostul logodnic al Simonei Gherghe, Octavian Tudorache, cel care a fost părăsit de vedeta TV chiar în fața altarului, a decis să renunțe la România și s-a mutat în capitala Uniunii Europene.
09.12.2021 | 14:22
Fostul logodnic al Simonei Gherghe a plecat din Romania Ce face acum barbatul parasit la altar de vedeta TV
Simona Gherghe a fost logodita cu Octavian Tudorache Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Octavian Tudorache, prima mare iubire a Simonei Gherghe, și vedeta TV s-au despărțit cu ani buni în urmă, în 2002, după ce, deja, plătiseră avansul la restaurantul la care urma să aibă loc petrecerea de  nuntă.

Cei doi și-au refăcut viața, iar acum Simona Gherghe se iubește cu Răzvan Săndulache, soțul alături de care are doi copii, iar Octavian s-a căsătorit cu Teodora, un medic român din Bruxelles.

ADVERTISEMENT

Ce face acum primul logodnic al Simonei Gherghe

Octavian Tudorache, fost coleg de muncă cu Simona Gherghe la postul de radio din Iași, a renunțat, cu ani în urmă, la jurnalism și s-a ”reorientat” spre domeniul online, cu succes chiar, el acceptând job-uri în lumea întreagă.

Acum însă, fostul logodnic al vedetei TV, probabil și la insistențele soției sale, un medic renumit în Bruxelles, a renunțat la România și s-a mutat în orașul văzut ca adevărată capitală a Uniunii Europene. Ba chiar mai mult, el a anunțat că a părăsit România și a explicat apropiaților săi care este domeniul în care va activa, de acum înainte.

ADVERTISEMENT

”Proiectare și management proiecte europene, marketing digital” va fi noua ocupație a lui Octavian Tudorache, fostul logodnic al Simonei Gherghe, bărbatul care a fost părăsit de vedeta TV după ce făcuseră toate pregătirile de nuntă.

Simona Gherghe: ”Eram foarte îndrăgostită de el”

Relația dintre Simona Gherghe și Octavian Tudorache s-a desfășurat între ani 1999 și 2002, pe când simpatica prezentatoare TV abia își începuse cariera la un post de radio din Iași, loc în care l-a și cunoscut pe bărbatul care a făcut-o să simtă primii fiori ai iubirii și care era cu cinci ani mai vârstnic decât ea.

ADVERTISEMENT

”De cine eram îndrăgostită la 18 ani? De primul meu prieten. Un băiat cu cinci ani mai în vârstă că mine. Eram foarte îndrăgostită de el. Nu-mi stătea gândul la carte. De-asta am și picat la facultate. Iar când am plecat în București pentru jobul pe care mi l-a oferit Antena 1, eu trebuia să mă mărit.

Aveam un logodnic care mă ceruse de nevasta de la mama. Era totul stabilit. Inelul dat. N-a mers. El a rămas acolo. A încercat să găsească ceva de lucru pe-aici, n-a reușit și s-a terminat!”, spunea, cu mulți ani în urmă, Simona Gherghe pentru revista Felicia.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a ajuns la Antena datorită fostului logodnic

Îndrăgostiți până peste cap, Simona Gherghe și Octavian au lucrat o vreme împreună, în secții separate la postul de radio din Iași. Ea, la departamentul de știri, el, la entertaiment. Iar la un moment dat, Octavian Tudorache a migrat la stația locală a Antenei 1.

La insistențele Simonei, Octavian Tudorache a ajutat-o să se ”transfere” și ea, iar vedeta TV a reușit, cu indiscutabilele sale calități, să se facă imediat remarcată și la București. Între timp însă, cei doi se logodiseră, stabiliseră cine să le fie nași, închiriaseră restaurantul pentru nuntă.

Doar că Simona Gherghe a primit o ofertă de nerefuzat de la București, motiv pentru care a părăsit Iașiul pentru a se muta în Capitală, la Antena 1. Iar acela a fost și momentul în care, de fapt, cei doi s-au despărțit, chiar dacă trebuiau să se căsătorească.

Simona Gherghe, o mămică fericită

Mutată în București, Simona Gherghe a avut o viață personală cât se poate de discretă. Cu toate acestea, în urmă cu mai bine de patru ani, ea a făcut public că se iubește cu Răzvan Săndulache, un consultat politic cunoscut în București. Cei doi, de altfel, s-au și căsătorit acum trei ani și au împreună doi copii, o fetiță și un băiețel.

Și Octavian Tudorache și-a refăcut viața, el căsătorindu-se cu Teodora, un medic care, de-a lungul ultimilor doi ani, a fost în prima linie de luptă împotriva pandemiei de coronavirus, la Bruxelles.

ADVERTISEMENT