Life

Simona Gherghe, oripilată de felul în care Perneș o tratează pe Sabrina de la Mireasa: „Și asta este violență”

Tensiunea a sărit în aer în casa Mireasa, de Paște! Prezentatoarea Simona Gherghe a fost nevoită să le atragă atenția băieților pentru că au sărit calul, în special lui Andrei Perneș.
26.04.2022 | 15:45
Simona Gherghe oripilata de felul in care Pernes o trateaza pe Sabrina de la Mireasa Si asta este violenta
Simona Gherghe l-a apostrofat pe Andrei Perneș de la Mireasa. Foto: Capturi Antena 1
ADVERTISEMENT

Spiritele s-au încins în casa Mireasa de Paște. Sabrina și Perneș s-au luat din nou la ceartă, iar clujeanul i s-a adresat blondinei într-un mod care a oripilat-o pe amfitrioana show-ului de la Antena 1.

Perneș și Sabrina, o nouă ceartă la Mireasa

După discuția pe care a avut-o cu Sabrina, concurentul a sărit și la gâtul lui Andrei, acuzându-l că se apropie prea mult de partenera lui. Simona Gherghe a simțit nevoia să intervină și în acest conflict, spunându-i lui Perneș că nu are niciun motiv să fie gelos pe prietenia dintre Sabrina și Andrei.

ADVERTISEMENT

Sabrina a spus că a speriat-o Perneș în momentul în care a ridicat tonul la ea, băiatul zicându-i celei cu care ar vrea să se căsătorească faptul că nu mai știe cum să facă să îi fie pe plac.

Sabrina a mărturisit în ediția din 26 aprilie a emisiunii de la Antenă că în urma discuției aprinse pe care a avut-o cu iubitul ei, nu este 100% convinsă că vrea să facă nuntă.

ADVERTISEMENT

„Am simțit în momentul ăla că nu  o să fie o căsătorie. Nu vreau să mă gândesc atât de departe. Vreau să fie o relație sănătoasă”, a declarat Sabrina la Mireasa.

Simona Gherghe, dezgustată: „Și asta e tot violență”

„Sunt multe lucruri pe care le-am adunat. De dragul de a nu le spune… În seara aia chiar nu am putut. Am izbucnit”, a spus Perneș în apărarea sa.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe nu a acceptat toate aceste scuze și i-a reproșat concurentului comportamentul pe care l-a avut. Acesta a chemat-o pe Sabrina într-un loc intim al casei, denumit locul romantic, într-un mod nu tocmai decent.

„Au fost niște gesturi și niște vorbe absolut oribile. Eu știam ce era în acest material. Era un gest mai degrabă agresiv decât orice altceva.

ADVERTISEMENT

Felul în care ai invitat-o la romantic, la băncuță, felul în care îi spuneai, foarte urât… Poți să mori de nervi. Niciodată nu îi spui așa unei femei. Și asta e tot violență”, i-a spus Simona Gherghe lui Perneș.

 

ADVERTISEMENT