Life

Simona Gherghe, prima vedetă care anunță că se vaccinează anti-Covid: ”Ne va ajuta” 

08.12.2020 | 17:37
Simona Gherghe prima vedeta care anunta ca se vaccineaza antiCovid Ne va ajuta
Simona Gherghe, prima vedetă care anunță că se vaccinează anti-Covid: ”Ne va ajuta” . Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe este prima vedetă din showbiz-ul românesc care anunță că se vaccinează anti-Covid, fiind convinsă că acesta este singurul tratament care poate pune capăt pandemiei de coronavirus. 

Prezentatoarea emisiunii „Mireasa” de la Antena 1 așteaptă cu nerăbdare să ajungă vaccinul împotriva noului tip de coronavirus pe teritoriul țării noastre, mărturisind că își dorește ca totul să revină la normalitate în cel mai scurt timp posibil.

ADVERTISEMENT

Fosta gazdă de la „Acces Direct” își asumă opinia pro vaccinare împotriva temutului virus din China. Simona Gherghe este conștientă de valul de reacții negative din mediul online, însă are foarte mare încredere în doctori și în evoluția medicinei.

Simona Gherghe se vaccinează anti-coronavirus. Ce spune despre imunizare

„Aștept vaccinul ca pe o gură de aer proaspăt. Aștept să ne întoarcem la ceea ce credeam noi că e normalitate. Cred că acest vaccin ne va ajuta. Noi ne-am vaccinat și împotriva gripei sezoniere și îl vom face și pe cel împotriva COVID. 

ADVERTISEMENT

Am vorbit zilele trecute despre vaccinare și mi-am atras pe pagină o mulțime de antivaxeri. Mă așteptam pentru că știam că sunt reactivi și agresivi. Nu-i nimic, eu îmi asum opinia provaccinare! Argumentat și documentat.

Cred în medici și în evoluția medicinei și în toate armele pe care le avem împotriva unor boli extrem de grave”, a mărturisit Simona Gherghe într-o filmare de pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a mai declarat că este adepta vaccinurilor, familia sa mergând an de an la medicul de familie pentru vaccinul împotriva gripei sezoniere. De altfel, vedeta și ceilalți membrii ai familiei sale s-au imunizat și împotriva pneumologiei.

Prezentatoarea de televiziune a mai precizat că a mers în vară la clinică pentru a face vaccinul pneumococic, așa cum i-a recomandat medicul de familie. Simona Gherghe a luat această decizie în contextul pandemiei de coronavirus, dar și pentru a se proteja mai mult împotriva bolilor.

ADVERTISEMENT

Vedeta este foarte atentă la sănătatea sa, dar și a celor doi copii, Ana și Vlad, cărora le dedică toată atenția din lume. Micuții sunt motivul pentru care blondina a și dispărut de pe sticlă un an și jumătate, perioadă în care a stat în concediu de creștere copil.

ADVERTISEMENT