Life

Simona Gherghe, pusă în dificultate de reproșurile concurenților la emisiunea Mireasă

17.10.2020 | 20:42
Simona Gherghe pusa in dificultate de reprosurile concurentilor la emisiunea Mireasa
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a fost pusă în dificultate în timpul ultimei ediții a emisiunii „Mireasa”, ea s-a văzut nevoită să dea explicații telespectatorilor despre regulile din interiorul casei în momentul în care concurenții s-au plâns că nu pot dormi de zgomotele produse le lavaliere.

În ediția de astăzi a emisiunii de la Antena 1, moderatoarea a fost nevoită să facă eforturi pentru a afla ce le nemulțumește pe doamnele Geta și Mia. Prima dintre ele era speriată de gura lumii si de postările de pe Facebook.

ADVERTISEMENT

„Mi-e și frică să mai vorbim, mai bine ne-am pune leucoplast la gură”, a spus doamna Geta, în timp ce încerca să afle care îi sunt nemulțumirile. „M-au deranjat pentru că nici nu mă cunosc și m-au făcut în tot felul”, s-a plâns femeia, potrivit a1.ro.

Ce au de reproșat participanții la emisiune. Simona Gherghe pusă în dificultate

În timpul în care Simona Gherghe încerca să o facă pe doamna Geta să spună ce are pe suflet fără să țină cont de gura Facebook-ului, Doamna Mia era pe cale să adoarmă pe canapea, în platou.

ADVERTISEMENT

Moderatoarea a întrebat-o pe mamă dacă este obosită, iar acela a fost momentul în care femeia a răbufnit. „Normal că mi-e somn! Dacă nu ne lasă noaptea să dormim?! Ne-a trezit gongul ăla puternic de foarte multe ori. N-am putut să dorm”.

Femeia făcea referire la gongurile care s-au activat pentru că lavalierele nu au fi fost purtate corespunzător, dar a subliniat că nu acuză pe niciunul dintre participanții la emisiune.„N-am zis de copii, copiii nu sunt de vină. De vină e cine a dat gongul acela atât de tare”. 

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea a încercat să-i explice că zgomotul se activează când lavaliera este scoasă, încercând să-i acuze pe concurenți de nerespectarea regulilor. Nu a reușit să o convingă nici pe mamă și i-a spus că o să fie lămurită de tehnicienii responsabili cu aparatura, ulterior.

Doamna Mia nu s-a lăsat mai prejos și a spus nu este vina niciunuia dintre participanții la emisiune, pentru că ei dormeau în momentul producerii zgomotelor. Femeia a fost susținută de cei prezenți platou, aceștia confirmând că sunetele sunt prea puternice. „Ideea e, măcar noaptea să fie mai încet”, au spus și vocile tinerilor.

ADVERTISEMENT

Simona a încercat să le explice si telespectatorilor că sunt anumite reguli în casă, lavalierele nu trebuie să fie scoase tocmai pentru a reuși se să monitorize situația în interior, doar că toată lumea din platou se plângea de zgomotul lor prea puternic, nu au denunțat că cineva ar fi renunțat la purtarea dispozitivelor.

ADVERTISEMENT