Life

Simona Gherghe, răsfățată de soțul ei! Ce bucurie i-a făcut prezentatoarei Mireasa: „Singură acasă”

Simona Gherghe este răsfățată mai tot timpul de soțul ei, Răzvan. Vedeta Antenei 1 le-a povestit fanilor că, după mult timp, a ajuns să simtă și ea câteva ore de libertate.
09.12.2021 | 15:37
Simona Gherghe rasfatata de sotul ei Ce bucurie ia facut prezentatoarei Mireasa Singura acasa
Simona Gherghe, alături de soțul ei, Răzvan Săndulescu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a devenit din ce în ce mai epuizată din cauza activității pe care o face permanent. Vedeta Antenei 1 se împarte zilnic între familie și emisiunea Mireasa, iar uneori simte nevoia să fie singură și liniștită.

Soțul vedetei i-a ascultat dorința, așa că a pus la cale un plan astfel încât prezentatoarea să se poată odihni. Simona le-a povestit fanilor cât de bine se simte și cât de importante sunt cele două ore primite cadou, după o perioadă în care a acumulat multă oboseală.

ADVERTISEMENT

Simona a spus pe Instastory că își dorea de ceva vreme să se elibereze de stresul muncii, de agitația cotidiană, așa că soțul ei i-a făcut poate că una dintre cele mai plăcute surprize.

Simona Gherghe, singură și liniștită după multă vreme

„Singură acasă. După multă vreme, am reușit să fut două ore de libertate, pentru că Răzvan a fost foarte drăguț și s-a oferit să-i ducă pe copii la bunici, imediat după ce i-a luat de la grădiniță.

ADVERTISEMENT

Se joacă acolo vreo două ore ca să pot să mă odihnesc. Sunt foarte obosită, pentru că s-au adunat o mulțime de lucruri în ultimele săptămâni. Mai am în continuare o mulțime de lucruri de făcut, pentru că sunt foarte restantă cu cadourile, cu toată alergătura asta nebună înainte de Crăciun.

Mi-au prins foarte bine aceste ore, chiar dacă nu am reușit să dorm. Măcar nu m-a strigat nimeni, nimeni n-a avut nevoie de nimic. Mi-am strâns un pic sufletul”, a povestit Simona Gherghe pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea Mireasa are doi copii

Prezentatoarea Mireasa a spus că în continuare mai face nopți albe. Se întâmplă ca vreunul dintre copii s-o trezească în cel mai dulce moment al somnului. Simona este deja obișnuită cu acest program întrerupt de somn, având în vedere că are doi copii.

Simona Gherghe este, pe lângă o prezentatoare de succes, și o mamă dedicată familiei sale. Nevasta consultantului politic Răzvan Săndulescu are o fată și un băiat.

ADVERTISEMENT

Ana Georgia a venit pe lume în anul 2017, iar după doi ani, vedeta l-a născut pe Vlad, mai exact pe 9 mai 2019. Vedeta a lipsit o perioadă de pe micile ecrane, însă s-a întors la cârma emisiunii Mireasa, renunțând la show-ul care a făcut-o celebră, Acces direct.

 

ADVERTISEMENT