Life

Simona Gherghe, din nou pe micile ecrane. Moderatoarea de la Mireasa nu mai are Covid-19

Simona Gherghe a făcut un anunț important în social media. Prezentatoarea emisiunii matrimoniale „Mireasa”, de la Antena 1, a venit cu o veste bună pentru fanii săi.
25.02.2022 | 17:46
Simona Gherghe din nou pe micile ecrane Moderatoarea de la Mireasa nu mai are Covid19
Simona Gherghe a revenit pe sticlă. Prezentatoarea de la Miresa s-a vindecat de Covid-19. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a revenit din nou pe micile ecrane după o pauză destul de lungă. În ultimele aproximativ două săptămâni vedeta a fost infectată cu Covid-19.

În cele din urmă jurnalista a transmis că s-a vindecat de noul tip de coronavirus după o perioadă de 12 zile, în care a stat în izolare cu familia, departe de televiziune.

ADVERTISEMENT

Vineri, 25 februarie, Simona Gherghe a aflat că nu mai are virusul din China și că poate reveni la cârma emisiunii „Mireasa”, de la Antena 1.

Simona Gherghe a revenit pe sticlă. Prezentatoarea de la Miresa s-a vindecat de Covid-19

„Prima veste bună, după aproape două săptămâni grele. După 12 zile, în sfârșit negativă”, a scris Simona Gherghe pe Instagram, unde a lăsat și o poză cu testul.

ADVERTISEMENT

Declarația a fost făcută cu puțin timp înainte de ora difuzării emisiunii „Mireasa”. Ulterior, vedeta de la Antena 1 a postat o imagine în care apare cu zâmbetul pe buze și gata de show.

Îmbrăcată cu o pereche de blugi albi și o bluză roz, peste care a adăugat un sacou închis la culoare, prezentatoarea era pregătită să revină la emisiune.

ADVERTISEMENT

La ora 14:00 Simona Gherghe a apărut pe sticlă, la cârma show-ului matrimonial de la care a lipsit două săptămâni. În această perioadă a fost înlocuită de Gabriela Cristea.

Simona Gherghe, revenire întârziată la Antena 1

Blondina ar fi trebuit să se întoarcă pe micile ecrane încă de acum două zile, dar se pare că revenirea a fost amânată, după cum avea să anunțe vedeta.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta moderatoare de la Antena 1 a ținut să-și lămurească fanii de această schimbare făcută pe ultima sută de metri, subliniind că nu ține de ea.

„Prieteni, știu că v-am anunțat că mă voi întoarce azi, la Mireasa. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil. Sunt lucruri care nu țin de mine…

Vă voi povesti! Sper, totuși, să ne revedem sâmbătă!”, a scris Simona Gherghe în mediul virtual, miercuri, 23 februarie 2022.

ADVERTISEMENT