ADVERTISEMENT
Life

Simona Gherghe revine în televiziune: „Un gen de program pe care nu l-am mai făcut în cei 18 ani”

| 27.08.2020 | 14:38
Simona Gherghe revine în televiziune: „Un gen de program pe care nu l-am mai făcut în cei 18 ani”
Simona Gherghe revine la TV unde va prezenta un format de emisiune cu totul nou!

Simona Gherghe revine în televiziune, la Antena 1, unde va prezenta un format de emisiune cu totul nou pentru ea. Veștile i-au luat prin surprindere pe telespectatori. Mai ales că nimeni nu se aștepta la o asemenea revenire din partea fostei prezentatoare Acces Direct.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a mai dezvăluit că este vorva despre un format TV pe care nu l-a mai realizat de aproape două decenii. Modificările din grila de programe TV, în plină pandemie, i-au făcut pe fanii emisiunilor prezentate de cunoscuta blondină foarte curioși. De aceea, vedeta n-a dorit să își țină prea mult publicul pe jar și a scos la iveală și despre ce show va fi vorba.

Cei care sperau la o revenire pentru formatul “Mireasă pentru fiul meu” nu vor mai avea prea mult de așteptat. Simona Gherghe a subliniat că este momentul perfect în care să se gândească la o astfel de provocare. Dacă înainte nu avea deloc în plan să revină la TV, deoarece băiețelul ei, Vlad, avea o vârstă mult prea fragedă, de sub un anișor, acum ea vrea să se întoarcă și are forțe proaspete.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe revine în televiziune. Unde o vor putea urmări românii?

Foarte multe posturi de televiziune au efectuat schimbări la nivelul grilei de programe, încă de la debutul pandemiei cu noul virus în țara noastră. Multe show-uri de pe posturile ce aparțin trustului Intact, de exemplu, au avut și ele de suferit. Cristi Brancu, un fost coleg de breaslă al Simonei Gherghe, a rămas cu totul fără emisiunea lui, “Agenția VIP”, de pe Antena Stars.

Situația pare însă una foarte favorabilă pentru Simona Gherghe. Aceasta le-a povestit fanilor despre modul în care se vor desfășura lucrurile pentru ea, dar și în ce interval orar sau zi a săptămânii va putea fi urmărită, tot la Antena 1.

ADVERTISEMENT
Simona Gherghe revine în televiziune „Un gen de program pe care nu l-am mai făcut în cei 18 ani”
Simona Gherghe le-a transmis fanilor că se întoarce la TV și că va fi vorba despre un program special

„Întoarcerea mea pe sticlă vine după o pauză de aproape un an şi jumătate, timp în care am fost alături de copiii mei, Ana şi Vlad. Acum sunt măricei, aşa că e momentul să revin pe un interval (14.00 – 16.00) care îmi permite să fiu, în continuare, o mamă extrem de implicată în viaţa copiilor mei. Iar revenirea o fac in stilul meu: cu un gen de program de televiziune pe care nu l-am mai făcut, în cei 18 ani de televiziune.

N-am în portofoliu niciun reality-show. Acum mai puţin de un an, când colegii mei mi-au propus noua Mireasa, am spus că nu sunt pregătită să mă întorc, pentru că Vlad, mezinul meu, avea doar câteva luni şi, deci, mult mai multă nevoie de mine. Iată-mă, acum, la cârma acestei emisii care, cu siguranţă, mă va scoate din zona de confort!”, a dezvăluit Simona Gherghe.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe i-a predat rolul de prezentatoare, dar și ștacheta pentru emisiunea Acces Direct colegei sale, Mirela Vaida. Momentul avea loc cu mai bine de un an și jumătate în urmă, iar românii au fost uimiți de cât de bine i s-a potrivit noua poziție Mirelei Boureanu Vaida.

Noua “Mireasă” va aduce în prim-plan cele mai frumoase, dar și tumultoase povești de iubire. Simona Gherghe va prezenta reality show-ului matrimonial în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00. Emisiunea va putea fi urmărită și sâmbăta, de la 13:30.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!