Life

Simona Gherghe, revoltată de gestul lui Dalai Lama. Ce spune despre scuzele după ”sărutul” cu un minor: ”Sunt îngrozitoare”

Simona Gherghe, indignată de fapta lui Dalai Lama. Declarația vedetei după răspunsul și justificarea legat de ”sărutul” cu un băiat.
11.04.2023 | 20:21
Simona Gherghe revoltata de gestul lui Dalai Lama Ce spune despre scuzele dupa sarutul cu un minor Sunt ingrozitoare
Simona Gherghe, indignată de fapta lui Dalai Lama. Declarația vedetei după răspunsul legat de ”sărutul” cu un băiat. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Mireasa s-a declarat revoltată de gestul conducătorului spiritual al Tibetului care a ieșit la iveală pe rețelele de socializare. Ce spune despre scuzele după ”sărutul” cu un minor: ”Sunt îngrozitoare”.

Simona Gherghe, indignată de fapta lui Dalai Lama. Declarația vedetei după răspunsul legat de ”sărutul” cu un băiat

Simona Gherghe se arată indignată de fapta lui Dalai Lama care i-a cerut unui băiat în vârstă de 10 ani, din India, să-i „sugă limba”, după ce l-a invitat pe scena unui eveniment la care au luat parte circa 100 de minori.

ADVERTISEMENT

Liderul spiritual în vârstă de 87 de ani și-a cerut scuze pentru comportamentul din luna februarie, însă nu i-a convins pe oameni. În aceeași situație este și vedeta de la Antena 1, care spune că filmarea în cauză este greu de privit.

„Știrea asta este îngrozitoare. Adică imaginile sunt îngrozitoare. Mă tem că scuzele reprezintă extrem de puțin. Greu, greu de privit. Habar n-am ce consecințe ar trebui să fie.

ADVERTISEMENT

Doar gestul de a cere scuze și a te prevala de o glumă e mult prea puțin”, a scris Simona Gherghe pe pagina de Instagram, după ce a apărut un comunicat de presă cu explicația lui Dalai Lama.

Dalai Lama, justificări despre scandalul în care e implicat

Dalai Lama a făcut o declarație prin intermediul reprezentanților săi în cursul zilei de luni, 10 aprilie 2023, dorind să-și ceară scuze de la băiat și de la familia acestuia. În plus, liderul spiritual spune că nu a vrut să rănească pe nimeni prin intermediul vorbelor sale.

ADVERTISEMENT

„Sfinția Sa îi tachinează adesea oamenii pe care îi întâlnește într-un mod nevinovat și jucăuș, chiar și în public și în fața camerelor de filmat”, se spune în comunicatul emis recent, scrie CNN.

Un grup dedicat drepturilor copilului din Delhi a declarat că condamnă „toate formele de abuz asupra copiilor”, precizând că în cultura tibetană există obiceiul de a arăta limba, însă filmarea nu este despre nicio expresie culturală.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea cea mai cunoscută figură budistă vie din lume, pe numele său real Tenzin Gyatso, nu este la prima controversă de acest gen în ultimii ani. La un moment dat a spus că viitoarea sa soție trebuie să fie atractivă, altfel nu îi este folositoare.

ADVERTISEMENT