Life

Simona Gherghe, scoasă din minți de toaletele dintr-un mall. Ce a descoperit

Simona Gherghe, revoltată de băile dintr-un centru comercial. Ce le-a dezvăluit prezentatoarea show-ului Mireasa fanilor.
27.11.2022 | 22:48
Simona Gherghe scoasa din minti de toaletele dintrun mall Ce a descoperit
Simona Gherghe, revoltată de băile dintr-un centru comercial. Ce le-a dezvăluit prezentatoarea fanilor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Moderatoarea de la Antena 1 a mărturisit că este scoasă din minți de toaletele dintr-un mall din București. Ce a descoperit vedeta în respectiva locație care se află în zona de nord a Capitalei și în care merge des.

Simona Gherghe, revoltată de băile dintr-un centru comercial. Ce le-a dezvăluit prezentatoarea fanilor

Simona Gherghe este scoasă din minți de toaletele dintr-un mall. Prezentatoarea de la Mireasa spune că niciodată nu a găsit săpun în acel centru comercial, despre care este unul dintre cele mai murdare din Capitală.

ADVERTISEMENT

„De mult am vrut să spun/să scriu ceva. Nu există mall/centru comercial, cu toalete mai mizerabile și aproape mereu fără săpun la baie.

Indiferent de ziua săptămânii (nu doar azi, în weekend) sau dacă e dimineață sau la finalul programului. De luni de zile. De ani de zile…”, este mesajul postat de Simona Gherghe la InstaStory.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea emisiunii Mireasa le spune mereu fanilor ce o deranjează. Frumoasa blondină este revoltată de crimele de război, în contextul în care Rusia și Ucraina se află într-un conflict încă din luna februarie.

Simona Gherghe, părere sinceră despre dascălii de școală

Cunoscuta vedetă de la Antena 1 s-a arătat supărată, la un moment dat, și pe sistemul de învățământ românesc și dascălii care nu-și fac datoria. Simona Gherghe și-a spus oful după ce un cadru didactic a umilit un copil de 10 ani.

ADVERTISEMENT

„Nu înțeleg cum sistemul poate să tolereze astfel de personaje. Nu înțeleg cum se poate ca un astfel de om să lucreze în învățământ. Ce refuz să accept și să înțeleg este complicitatea grețoasă a părinților, care susțin învățătoarea.

Omul ăsta care umilește și jignește un copil de 10 ani. Și voi, prin tăcerea voastră, umiliți un copil. Astfel de oameni trebuie excluși din învățământ.

ADVERTISEMENT

Pur și simplu, nu au ce să caute în preajma copiilor! Dascălii trebuie să modeleze suflete și minți, nu să le strivească!”, a explicat vedeta pe social media, notează click.ro.

La rândul său Simona Gherghe este mama a doi copii: Ana și Vlad. Prezentatoarea este mândră de micuți și postează destul de des imagini cu ei.

ADVERTISEMENT