Life

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu, vacanță în doi într-un oraș romantic. Unde își bea cafeaua moderatoarea de la Mireasă

Simona Gherghe a fugit de agitația din București împreună cu soțul său, Răzvan Săndulescu. În ce oraș au ales cei doi să-și bea cafeaua?
29.10.2022 | 15:48
Simona Gherghe si Razvan Sandulescu vacanta in doi intrun oras romantic Unde isi bea cafeaua moderatoarea de la Mireasa
Simona Gherghe și soțul său. în vacanță la Roma. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu și-au rezervat câteva zile pentru ei și au fugit să-și bea cafeaua undeva departe de București și de stresul cotidian.

Simona Gherghe și soțul au fugit departe de casă pentru a-și bea cafeaua. Unde a plecat moderatoarea de la Mireasă

Simona Gherghe și soțul său, Răzvan Săndulescu, au găsit zilele acestea puțin timp pentru ei. Departe de stresul zilnic, moderatoarea de la Mireasă și partenerul de viață au fugit într-o escapadă romantică.

ADVERTISEMENT

Cei doi au ales să meargă în Italia, la Roma, pentru a profita de soarele de octombrie. Printre obiectivele turistice vizitate se numără, bineînțeles, și Fonta di Trevi.

Pe contul său de Instagram, vedeta Antena 1 a împărtășit cu urmăritorii săi mai multe imagini din centrul vechi al orașului, precum și fotografii în care apare alături de soțul ei.

ADVERTISEMENT

Simona Gheorghe și soțul său au demonstrat că și după ani de căsnicie și doi copii, pot să-și păstreze spiritul tânăr. Ei au imortalizat momentul în care scoteau limba unul la celălalt, iar fericirea li se citește pe chip.

În plus, prezentatoarea show-ului matrimonial a imortalizat și momentul în care se relaxează pe o terasă și își savurează cafeaua.

ADVERTISEMENT

„Când îți bei cafeaua la Roma…”, scris Simona Gherghe în dreptul imaginii.

Recent, Simona Gherghe a fost în vacanță alături de copii

Dacă la Roma au mers doar ea și Răzvan Săndulescu, în septembrie, Simona Gherghe a vizitat Maramureșul împreună cu cei doi copii ai lor, Ana și Vlad.

„Mi-au trebuit 44 de ani să ajung într-un colț de rai… De multe ori, ne e mai simplu să facem bagajele și să plecam în vacanță, undeva în Europa.

ADVERTISEMENT

Și am făcut de multe ori așa, chiar și în formula asta de patru, cu doi copii mici. Însă chiar ei au fost motivul pentru care am ales, pentru sfârșitul vacantei, Maramureșul”, povestea Simona Gherghe la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT