Life

Simona Gherghe, șocată! Vedeta Antena 1, pusă într-o situație dificilă, în direct, la Mireasa

Simona Gherghe a fost uluită, chiar șocată, de confesiunea făcută de una din concurentele de la Mireasa, show difuzat de Antena 1. Ce a putut auzi?
10.05.2023 | 12:45
Simona Gherghe socata Vedeta Antena 1 pusa intro situatie dificila in direct la Mireasa
Simona Gherghe, prezentatoare la Antena 1. Foto: Antena 1/ Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a fost pusă într-o situație un pic mai complicată în calitate de moderatoare a show-ului Mireasa. Vedeta Antena 1 a luat-o la întrebări pe Hatice, cea mai controversată participantă în reality-show-ul matrimonial difuzat de post.

Simona Gherghe, pusă în mare dificultate, în direct, la Antena 1. Ce s-a întâmplat la Mireasa

În urma a nenumărate acuzații și speculații făcute pe marginea trecutului mai puțin luminos al lui Hatice, Simona Gherghe a dat față cu realitatea, iar concurenta a confirmat tot ce bănuiau telespectatorii și anume că ar fi trăit din banii produși de un proxenet!

ADVERTISEMENT

Informațiile scoase la iveală de mai multă vreme de Viperele vesele vin să fie confirmate chiar de tânăra care își caută marea dragostea în concursul de la Antena 1. Simona Gherghe a vrut să știe chiar de la Hatice ce e adevărat și ce e fals dintre toate zvonurile care circulă despre ea în mediul online.

Reamintim faptul că FANATIK se află în posesia unor imagini cu Hatice în care vedeta de la Mireasa apare în niște ipostaze de model de videochat, asta deși ea nu a recunoscut până acum că ar fi practicat vreodată această meserie.

ADVERTISEMENT

Făcând legătura cu ”jobul” pe care fostul iubit îl avea, cel pe care fata l-a acuzat de abuz sexual, printre altele, fanii emisiunii sunt convinși că Hatice nu a fost doar beneficiara banilor pe care bărbatul îi producea vânzând femei, ci că și ea ar fi lucrat intens pentru respectivele câștiguri financiare.

Trecutul lui Hatice, expus în toată frumusețea la Mireasa. Simona Gherghe a ironizat-o

În ediția din 9 mai 2023 a emisiunii Mireasa, Simona a făcut o față largă atunci când Hatice a confirmat niște lucruri dezvăluite despre ea de Viperele vesele. Adevărul a ieșit, până la urmă, la iveală.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a fost uluită când a auzit din gura concurentei că fostul ei iubit aducea bani în casă din proxenetism, vorbindu-se cu lejeritate și despre consum de substanțe interzise, printre altele.

„Hai să spunem! Cu ce se ocupa fostul tău iubit?”, a întrebat-o Simona Gherghe pe Hatice. A fost extrem de curioasă de răspunsul pe care fata urma să îl dea. Răspunsul a venit mai mult în șoaptă, tânăra de la Mireasa fiind rușinată de această întrebare. Hatice n-a avut încotro și a zis, cu jumătate de gură, că fostul ei partener era… pește! Și nu zodia…

ADVERTISEMENT

„Cu proxenetism…”, a răspuns Hatice.  „Ok…”, a fost reacția Simonei Gherghe. Prezentatoarei aproape că nu i-a venit să creadă de ceea ce șatena tocmai recunoscuse. Iar mimica ei explică perfect șocul pe care l-a trăit, în direct.

Prezentatoarea Mireasa, despre fostul partener al lui Hatice: „Nu trafica droguri, trafica suflete”

„Dar nu are nicio legătură cu substanțele”, a continuat Hatice. „Deci, el nu se ocupa cu substanțele… Doar cu traficul de femei! (n.r.: ironică și uluită în același timp). Nu trafica droguri, trafica suflete”, a continuat Simona Gherghe, în stilu-i caracteristic.

Telespectatorii au reacționat imediat în mediul virtual la această situație stânjenitoare pentru Hatice, a cărei mască, spun cei mai mulți, a căzut la pământ odată cu live-ul Mireasa de ieri.

Comentarii piperate s-au făcut și la adresa Simonei Gherghe, despre care fanii spun că ea știa foarte bine cu ce trecut a venit la pachet în acest concurs Hatice, votată de mai multe ori pe primul loc de către cei de acasă.

„Doamne! Cine o votează pe ființa asta? Să faci comparație între trafic de droguri și trafic de ființe e grav!”, a scris unul dintre telespectatori pe Instagram

ADVERTISEMENT