Life

Simona Gherghe și soțul ei, venituri fabuloase! Câți bani câștigă familia lor într-un an?

Simona Gherghe și soțul ei, Răzvan Săndulescu, sunt unul dintre cuplurile care se bucură de venituri fabuloase, chiar dacă preferă să își trăiască viața discret, fără să epateze cu banii pe care îi au.
14.01.2022 | 12:30
Simona Gherghe si sotul ei venituri fabuloase Cati bani castiga familia lor intrun an
Simona Gherghe si soțul ei, Răzvan Săndulescu, au venituri fabuloase Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe, una dintre cele mai iubite vedete ale Antenei 1, este și una dintre cele mai bine plătite prezentatoare tv ale trustului, mai ales că emisiunea ei este deja la sezonul 5. Căsătorită cu Răzvan Săndulescu și mamă a doi copii alături de acesta, Simona Gherghe se poate lăuda că are o familie cât se poate de stabilă financiar, sumele de bani aduse în casă de soțul ei fiind fabuloase.

Câți bani câștigă Simona Gherghe la Antena 1?

Simona Gherghe este una dintre vedetele care, de ani buni, este asociată cu imaginea Antenei 1, iar fidelitatea ei este răsplătită, din informațiile FANATIK, cu un onorariu pe măsură de șefii din trust.

ADVERTISEMENT

Cum prezentatoarea TV a dovedit, deja, că se descurcă cam pe orice categorie de public, ea fiind pe micul ecran în postura de gazdă pentru știri, pentru show-ul Acces Direct, dar și pentru Mireasă, o emisiunea matrimonială cu un succes uriaș, șefii au decis că merită să fie plătită regește.

Audiența înregistrată, devotamentul și implicarea în proiectele derulate la Antena 1 i-au adus aprecierea șefilor, iar Simona Gherghe a ajuns să fie plătită în consecință. Din informațiile noastre, suma pe care o primește, lună de lună, pentru prestațiile pe care le are pe micul ecran este una care ar putea atrage invidia altor vedete din trust.

ADVERTISEMENT

Astfel, Simona Gherghe se pare că ar încasa câte 5.000 de euro, lunar, ceea ce o face să câștige 60.000 de euro anual, adică aproximativ 300.000 de lei. La acești bani se adaugă și onorariile pentru eventualele sale apariții în alte show-uri ale trustului.

Soțul Simonei Gherghe, “fabrică de bani”

Răzvan Săndulescu, soțul Simonei Gherghe, este unul dintre cei mai apreciați consultanți politici de la noi din țară, iar succesul pe care l-a avut în a promova diverși politicieni sau diverse partide i-a adus, de-a lungul timpului, încasări pe măsură.

ADVERTISEMENT

Omul care a reușit să îl facă, în 2020, primar pe Nicușor Dan, a încasat prin firma pe care o deține, alături de un amic de-al său, o sumă fabuloasă. Astfel, conform datelor contabile raportate la ANAF și consultate de FANATIK, cifra de afaceri a firmei lui Răzvan Săndulescu s-a ridicat la 3.777.175, adică în jur de 750.000 de euro.

Profitul obținut însă, adică banii care au ajuns în mâinile lui Răzvan Săndulescu și ale asociatului lor, este cu adevărat remarcabil: 1.822.202 lei, adică peste 360.000 de euro. Bani care, probabil, au fost împărțiți între Răzvan Săndulescu, soțul Simonei Gherghe, și asociatul său.

ADVERTISEMENT

La un calcul simplu, prezentatoarea TV Simona Gherghe și soțul ei au un venit anual care depășește 250.000 de euro, sumă care, cu siguranță, este mult mai mult decât visează să câștige o familie obișnuită.

Simona Gherghe se pregătește să revină pe micul ecran, din 22 ianuarie

Simona Gherghe revine pe micile ecrane, la Antena 1, cu emisiunea sa, Mireasă, un reality-show matrimonial cu succes la public. „Din ianuarie ne întoarcem cu sezonul al 5-lea al emisiunii. La fel, în fiecare zi vom fi live de la ora 14:00, pe Antena 1.

Suntem cu castingul deschis, așteptăm concurenți care vor să își schimbe viața, că până la urmă cei care intră în casa ‘Mireasa’ ies de acolo, unii căsătoriți, alții cu notorietate, poate pentru unii tineri contează foarte mult lucru acesta pentru o carieră”, a spus Simona Gherghe, acum ceva vreme, în exclusivitate pentru FANATIK.

Zilele trecute, în momentul în care s-a stabilit că va reveni pe micul ecran pe 22 ianuarie, Simona Gherghe recunoștea că e nerăbdătoare să îi cunoască pe concurenții show-ului. “Abia aştept să-i cunosc pe curajoşii care vor intra în casa Mireasa, în cel de-al cincilea sezon al iubirii.

Am emoţii, sunt sentimentele fiecărui început şi mi-e dor şi de telespectatorii fideli ai emisiunii, care ne-au ajutat să avem audienţe record, sezoanele trecute. Aşadar, ne vedem pe 22 ianuarie, începând cu ora 13:30, la Antena 1!”, spunea, recent, Simona Gherghe, conform comunicatului emis de Antena 1.

ADVERTISEMENT