Life

Simona Gherghe, vacanță de vis alături de familie: “Mi-au trebuit 44 de ani să ajung într-un colț de rai”

Simona Gherghe a plecat într-o vacanță de vis alături de familie. Prezentatoarea de la Mireasa a ales o destinație care a impresionat-o.
19.09.2022 | 07:45
Simona Gherghe vacanta de vis alaturi de familie Miau trebuit 44 de ani sa ajung intrun colt de rai
Simona Gherghe s-a bucurat de vacanță alături de familie. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a plecat într-o vacanță de vis alături de familie, dar nu în străinătate, de data aceasta. Vedeta a ales un loc inedit din România.

Simona Gherghe, vacanță de vis alături de familie

Prezentatoarea de la Mireasa a ajuns pentru prima dată în Maramureș, acolo unde a plecat în vacanță alături de familie. Vedeta recunoaște că nu a fost în prea multe vacanțe prin țară, ci mai mult în Europa.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a tot amânat să meargă într-o destinație din România, iar de data aceasta a ales Maramureșul, mai ales pentru copii.

“Mi-au trebuit 44 de ani să ajung într-un colț de rai… De multe ori, ne e mai simplu să facem bagajele și să plecam în vacanță, undeva în Europa.

ADVERTISEMENT

Și am făcut de multe ori așa, chiar și în formula asta de patru, cu doi copii mici.

Însă chiar ei au fost motivul pentru care am ales, pentru sfârșitul vacantei, Maramureșul.”, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

Pentru anul acesta, Simona Gherghe și soțul ei au decis să aleagă și o destinație turistică din România, în afară de cele din străinătate, unde au fost recent.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea consideră că, în acest fel, copiii vor învăța mult mai ușor istoria și geografia țării în care s-au născut.

Ce i-a plăcut vedetei la Maramureș

Simona Gherghe și familia ei au stat cinci zile în Maramureș, dar s-au bucurat de o vacanță de vis. Mai mult, micuții nici măcar nu au vrut telefoanele și le-au plăcut foarte mult plimbările cu Mocănița, dar și drumețiile pe munte, printre altele.

ADVERTISEMENT

“O minune de loc, cu peisaje de vis și oameni calzi și buni, iubitori de copii. Am stat cinci zile și, în fiecare zi, le-am făcut program, de dimineața până seara.

Nu s-au plictisit o clipa, n-am folosit deloc telefoanele pentru desene, copiii s-au bucurat de plimbarea cu Mocăniță, de drumeții pe munte (le-a plăcut mult la Cascada Cailor), le-am citit poeziile de la Săpânța, au admirat cele mai înalte mănăstiri, s-au plimbat cu căluții și telescaunul, au hrănit pui de căprioare și iepurași, au mâncat gogoși și cele mai gustoase ciorbe cu smântână, au înțeles ce înseamnă eroii și cum e să ai conducători nepotriviți, la Memorialul de la Sighet.”, a mai povestit Simona Gherghe.

Vedeta de la Antena 1 a mai spus că Maramureșul este foarte potrivit pentru familii și ar alege și pe viitor această destinație turistică.

Simona Gherghe ar vrea chiar să-și petreacă Crăciunul în Maramureș, să se bucure de tradițiile specifice zonei.

Prezentatoarea TV a fost în mai multe vacanțe în străinătate de-a lungul timpului, dar zilele petrecute în Maramureș i-au lăsat o impresie foarte bună.

ADVERTISEMENT