Life

Simona Gherghe, vehementă privind vaccinarea obligatorie: „Caut-o pe Olivia Steer”

03.06.2020 | 18:22
Simona Gherghe vehementa privind vaccinarea obligatorie Cauto pe Olivia Steer
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe este vehementă când vine vorba despre vaccinare. Prezentatoarea de televiziune i-a dezamăgit, totuși, pe câțiva dintre urmăritorii ei de pe Instagram, pe care i-a trimis la Olivia Steer pentru ”îndoctrinare”.

Simona Gherghe este de acord cu vaccinarea copiilor

Simona s-a luat la ”harță” cu o persoană care a atacat-o pentru opinia ei pro-vaccinare prin intermediul contului ei de Instagram.

ADVERTISEMENT

„Dar de pliomlielită, TBC, diferie, tuse convulsivă, rujeolă ai auzit? Sau ar trebui să lăsăm organismul să „lupte” cu ele?!”, este răspunsul Simonei Gherghe pentru unul din adepții teoriei conspirației privind vaccinurile.

„Mă bucur că „te-am dezamăgit”! Caut-o pe Olivia Steer pentru îndoctrinare!”, a mai spus Simona în clipul de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Vedeta s-a retras de ceva vreme din televiziune și asta pentru a se ocupa de familia ei, de cei doi copii minunați pe care îi are.

Vedeta s-a confruntat cu dureri mari de spate pe perioada stării de urgență

În ultima vreme, fosta realizatoare a emisiunii Acces direct de la Antena 1 a devenit extrem de activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește lucrurile bune și rele prin care trece, dar mai și promovează anumite produse contracost.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o lună, vedeta Antenei 1 le-a cerut ajutorul fanilor ei într-o problemă de sănătate cu care s-a confruntat.

Durerile puternice de spate au determinat-o să apeleze la tehnologia modernă, așa că le-a cerut fanilor ei să îi spună de unde își poate achiziționa in aspirator performant, să nu se mai aplece ea de fiecare dată cum făcea cu cel clasic.

ADVERTISEMENT

„Perioada asta cu durerile mele de spate ne-a făcut să luăm o decizie legată de cumpărarea unui robot aspirator, pentru că mi-am dat seama că ok, o să treacă perioada asta cu durerea de spate, dar e clar că o să am nevoie de un ajutor ca să nu mai ajung iar în punctul ăsta”, scria Simona Gherghe pe 27 aprilie.

ADVERTISEMENT