News

Simona Ghinea, femeia dispărută de câteva zile, a fost găsită. Unde se afla tânăra

04.11.2020 | 20:17
Simona Ghinea femeia disparuta de cateva zile a fost gasita Unde se afla tanara
ADVERTISEMENT

Simona Ghinea, fata din Capitală dată dispărută de acasă de câteva, a fost găsită, din fericire, în viață, de către angajații din Poliție.

Tânăra din București dispăruse în aceeași zi în care o fată neidentificată încă a fost ucisă și incendiată pe un câmp din apropiere de Ghimpați, județul Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Bunicul ei a fost cel care a alertat autoritățile, după ce a văzut la televizor cazul fetei incendiate descoperite la marginea unei șosele din Giurgiu.

Poliția a găsit-o pe Simona Ghinea, femeia dispărută de câteva zile

Simona Ghinea, o tânără în vârstă de 22 de ani, care locuiește în București, a fost dată dispărută în aceeași noapte în care o tânără neidentificată a fost ucisă și incendiată pe un câmp din zona localității Ghimpați.

ADVERTISEMENT

La o zi după ce bunicul ei alertase autoritățile cu privire la dispariția fetei, Simona a fost găsită într-un spital din Sectorul 4. Din primele informații, aceasta era recunoscută pentru ”plecări voluntare” de la locuința ei.

”Luni, 02 noiembrie a.c., Secția 9 Poliție a fost sesizată de bunicul unei tinere cu privire la faptul că nepoata sa, Ghinea Simona Elena, în vârstă de 22 de ani, a plecat în seara de 31 octombrie a.c., în jurul orei 20:00, de la o adresă din Sectorul 2 și nu s-a mai întors.

ADVERTISEMENT

Din datele existente tânăra este cunoscută cu plecări voluntare. Aceasta a fost găsită de polițiștii din Sectorul 2 din cadrul DGPMB internată la.o unitate spitalicească din Sectorul 4″, precizează Poliția într-un comunicat, conform ziare.com.

Simona Ghinea, căutată cu disperare de mai multe zile

De duminică, 1 noiembrie, bunicul și prietenii Simonei încercau să dea de urma acesteia, însă, fără succes. Ana, prietena fetei, a luat legătura cu presa și a povestit misterul dispariției tinerei. Aceasta a făcut o postare pe Facebook prin care speră să dea de urma prietenei sale.

ADVERTISEMENT

”Rog din suflet pe toată lumea care o vede să sune la 112. Bunicul ei o așteaptă acasă și toți prietenii ei vor să știe că este bine. Pentru tine, Simona, vrem să știm că ești bine. Vrem să te știm bine și să ne dai un mesaj că ești în siguranță”, a fost apelul Anei pentru cei care ar putea avea informații despre fata dispărută.

ADVERTISEMENT
Tags: