Sport

Cu el se iubeşte Simona Halep! Cine e cel mai norocos bărbat din România!

FANATIK dezvăluie culisele relaţiei dintre Simona Halep şi iubitul său, Costa Sponte, relaţia care îi prieşte de minune Simonei, sportiva traversînd o perioadă excelentă din punct de vedere...
24.03.2015 | 12:00
Cu el se iubeste Simona Halep Cine e cel mai norocos barbat din Romania

FANATIK dezvăluie culisele relaţiei dintre Simona Halep şi iubitul său, Costa Sponte, relaţia care îi prieşte de minune Simonei, sportiva traversînd o perioadă excelentă din punct de vedere sportiv, reuşind partide şi lovituri care uimesc lumea tenisului mondial. În această noapte, Simona joacă semifinala cu Serena Williams. Iar una din cheile jocului debordant al româncei este dată de confortul interior şi siguranţa pe care Simona o resimte în urma relaţiei cu Costa Sponte.

Cea mai valoroasă jucătoare de tenis din istoria post-revoluţionară a României şi-a găsit marea dragoste! Mai mult, Simona a păstrat tradiţiile care datează de sute de ani în rîndul machedonilor: are o relaţie cu unul dintre cei mai apreciaţi „conaţionali”, Costa Sponte. Nimeni altul decît fiul lui Teia Sponte, omul de încredere al lui Gigi Becali şi prieten de multă vreme cu patronul Stelei. După o perioadă lungă de cercetări, FANATIK pune cap la cap informaţiile şi vă oferă culisele celei mai surprinzătoare şi frumoase poveşti de dragoste din sportul românesc.

DOLIU IN POLITICA!!! LIBERALII AU SUFERIT O GREA PIERDERE, RECUNOSCUTA LA NIVEL MONDIAL!!! FOSTUL PRIM MINISTRU A DECEDAT 

De ce Steaua

„Totul se desfăşoară ca în basme! Au grijă unul de celălalt, se consultă în decizii, iar Costa se află, ori de cîte ori poate, pe urmele Simonei. Nu din gelozie, ci din dorinţa de a fi alături de cea pe care o vede ca fiind viitoarea sa soţie. Cînd se află în ţară, cei doi au locurile lor secrete în care li se desfăşoară, în cel mai pur mod, relaţia”, povestesc, cu romantism şi optimism, sursele FANATIK din rîndul machedonilor. VEZI FOTO CU CEI DOI SUS IN GALERIE FOTO

ŞOC la Pro TV. DECIZIE DEVASTATOARE DUPA SCANDALUL CREAT LA EMISIUNE! Mihaela Rădulescu….

Asocierea Simonei Halep cu Steaua a creat isterie naţională, fularul campioanei la gîtul jucătoarei de tenis aducînd atît laude în lumea sportului, cît şi multe critici din partea rivalilor Stelei. Însă, odată cu dezvăluirea relaţiei pe care Halep o are cu fiul lui Teia Sponte, legătura dintre campioana României la fotbal şi jucătoarea de tenis pare să ţină mai mult de culisele relaţiei dintre cei doi tineri. Prin intermediul apropiaţilor şi al rudelor, FANATIK recrează drumul cuplului care va fi, în scurt timp, cel mai mediatizat „dublu mixt” din România.

În iunie împlinesc un an

Pentru a înţelege mai bine cum s-a format legătura dintre Costa şi Simona, este nevoie de o călătorie în timp. Mai exact, în urmă cu aproximativ patru decenii, cînd Stere Halep şi Teia Sponte, doi dintre cei mai apreciaţi machedoni pentru dorinţa de muncă şi calitatea umană, au înfiripat, în comuna Stejaru, din Cîmpia Bărăganului, o prietenie care a fost întreţinută pînă în 2015 şi pare să se extindă şi asupra celor doi copii. Finala din Franţa, de la Roland Garros, din iunie 2014, a adunat în tribunele arenei de la marginea Parisului o mare masă de români, majoritatea invitaţi de familia Halep la unul dintre cele mai importante meciuri ale Simonei.

VESTE TERIBILA PENTRU BECALI, IN AREST!!! SOTIA L-A ANUNTAT CA DIVORTEAZA!!!

Printre drapeluri tricolore, ochelari de soare negri şi ţipete de extaz sau dezamăgire, o fire discretă şi-a făcut, pentru prima oară, apariţia în tribunele cochetei arene pariziene. Costa, tînărul familiei Sponte, care a onorat astfel invitaţia adresată de Stere Halep lui Teia Sponte, prietenul din adolescenţă. „La meci trebuia să fie prezent Teia, însă el era plecat în altă parte cu afaceri şi nu a putut onora invitaţia. Pentru a respecta prietenia şi tradiţiile machedonilor, Teia şi-a rugat fiul să fie prezent la meci alături de familia Halep”, este dezvăluirea făcută de sursele FANATIK sub protecţia anonimatului. Conform celor prezenţi, seara care a urmat finalei a fost cea care i-a unit pe cei doi şi prima dintr-un lung şir. „A fost o seară dificilă pentru Simona, se tot gîndea la finala pierdută cu Şarapova, însă, cumva, Costa a reuşit să o liniştească, să o calmeze, ba chiar să o cucerească, iar relaţia dintre ei a început să se înfiripe”, este descrierea făcută de sursele FANATIK prezente la Paris.

GATAAA!!! SE SCHIMBA ORA!!! INCEPAND DE… 

La nunta fratelui Simonei au fost împreună

La aproximativ un an de zile distanţă, povestea pornită pe malurile Senei îşi consumă episoade după episoade. „Nu mă interesează ce spune lumea. Este viaţa mea personală şi o să o ţin foarte departe de tot ceea ce înseamnă public. Nu-mi place să vorbesc despre asta. În primul rînd, nu-mi place să fiu în centrul atenţiei şi nu-mi place să se scrie despre mine. Sînt o fată normală, ca toate celelalte, nu-mi place să ies în faţă cu ceva anume, îmi trăiesc viaţa normal şi chiar vreau să am linişte”, declara recent Simona Halep. Restul poveştii este completat de apropiaţii celor doi, care dezvăluie modul în care decurge relaţia dintre ei.

MINUNE ÎN POSTUL PAŞTELUI!!! MIHĂIŢĂ NEŞU S-A RIDICAT ÎN PICIOARE DIN SCAUNUL CU ROTILE!!! VEZI FOTO INCREDIBIL!! 

 

„Sînt împreună peste tot. Normal, cînd timpul le permite, dar Costa face multe deplasări în străinătate pentru Simona. La rîndul ei, fata lui Stere protejează relaţia aşa cum poate mai bine, refuză să participe la evenimente şi să se afişeze cu Costa pentru a nu alimenta bîrfele. Au nevoie de linişte”. Totuşi, cei doi au participat împreună la unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa Simonei, nunta fratelui ei.

Şi-au stabilit cu grijă locurile de întîlnire

Statutul de vedetă al Simonei şi relaţiile de rudenie ale lui Costa i-au învăţat pe cei doi să îşi trăiască şi să îşi consume dragostea departe de ochii curioşilor, mai ales de blitzurile paparazzilor! Chiar dacă îşi petrec foarte mult timp împreună şi în ţară, cînd Simona se întoarce de peste hotare, camerele vigilente ale fotografilor „mondeni” nu au surprins nici un moment din viaţa intimă a celor doi tineri. Deşi îi urmăreşte o „armată” întreagă tot timpul, atît în ţară, cît şi „afară”. Sau, cel puţin, încearcă să-i urmărească, avînd în vedere faptul că nu i-a surprins niciodată pînă acum…

GALERIE FOTO INCENDIARA!!! ASTA E AMANTA LUI BORCEA!!! L-A TERMINAT IN PUSCARIE!!! 

Informaţiile obţinute de FANATIK precizează că Simona şi Costa şi-au ales cu multă grijă, după multe consultări, locurile pe care le frecventează atunci cînd sînt împreună: „Nici în casă nu pot sta! Însă au mare grijă cînd ies la un restaurant sau în alt loc public. Cei doi au un restaurant unde se duc mereu. Au o zonă retrasă unde nu mai intră nimeni, sînt doar ei doi”. Aceste aspecte sînt confirmate şi de faptul că, pînă în prezent, deşi au trecut cîteva săptămîni de la senzaţionala dezvăluire, nu au apărut, aşa cum este scris mai sus, poze cu cei doi împreună.

Ultimă ORĂ! E FARA PRECEDENT!!! Putin a dat ORDIN! E ALERTĂ MAXIMĂ!! Ce se intampla LA GRANITE!!! 

Dezvăluiri exclusive despre Costa

Cu siguranţă, fanii Simonei Halep s-au tot întrebat cum este cel de care jucătoarea de tenis este pregătită să îşi unească destinul. Fire discretă, Costa este lăudat în sînul comunităţii de machedoni, chiar dacă o parte îi aduce şi în prezent critici pentru scurta relaţie pe care acesta a avut-o cu Mădălina Pamfile! Ale tinereţii valuri… „Fiul lui Teia Sponte este un tînăr liniştit, retras. Nu iese în evidenţă, chiar dacă are o situaţie bună din punct de vedere financiar şi ar putea face acest lucru. În comparaţie cu Lucian Becali, nepotul favorit al lui Gigi, Costa este la polul opus. Chiar dacă mai sînt şi critici la adresa lui din cauza faptului că a avut cîteva întîlniri cu Mădălina Pamfile, neamurile celor doi agrează relaţia”, au punctat sursele din anturajul familiei Halep. Mai mult, credinţa s-a înrădăcinat adînc în cadrul familiei Sponte, Costa fiind prezent, în fiecare duminică, la biserică. „Ţine la obiceiurile familiei şi îşi respectă părinţii. Nu a avut niciodată derapaje, iar scurta idilă cu Pamfile s-a întrerupt tocmai datorită felului reţinut de a fi al lui Costa, şi-a dat seama că nu este ceea ce îşi doreşte el”, au încheiat dezvăluirile sursele FANATIK din rîndul machedonilor.

EXCLUSIV!!! GIGI BECALI, SURPRIZA URIASA ACASA!!! MAMA LUI A IZBUCNIT IN LACRIMI DE FERICIRE CAND A VAZUT!!! 

Tragedia care a umbrit relaţia

Legătura dintre Costa Sponte şi Simona Halep a cunoscut primul hop acum cîteva zile, cînd un văr din Constanţa al jucătoarei de tenis, din partea mamei sale, a ales să îşi pună capăt zilelor. Luni după-amiază… În vîrstă de 29 de ani… Vărul primar al Simonei a fost găsit în locuinţa sa din Constanţa spînzurat, iar primele indicii ale Poliţiei duc către varianta sinuciderii. Aflată în SUA, la Indian Wells, Simona Halep a absentat de la înmormîntare.

10 turnee WTA a cîştigat Simona Halep pînă în prezent, ultimul la Dubai, pe 21 februarie

7,5 milioane euro a cîştigat Simona Halep din tenis

„Eu cu Simona ne-am cunoscut relativ recent, nu ne cunoşteam din copilărie. Ţin să menţionez că, de la vîrsta de 16 ani, nu mai am nici un cont, pe nici un site de socializare. Vă rog din nou să înţelegeţi poziţia mea. Vă mulţumesc” (Costa Sponte, pentru Sportnews.ro)

VIDEO / O clădire a Parlamentului de la Berlin a fost ţinta unui atac cu cocktail Molotov

Traian Băsescu, audiat la Parchetul General marţi

INCREDIBIL! ANTENA 1 îl RUINEAZĂ pe Mihai Bendeac

Mădălina Ghenea, apariţie ULTRA SEXY la New York