Simona Halep

SIMONA HALEP a revenit ACASĂ cu un anunţ ŞOC: ADIO, România!

UPDATE / "Nu mă aşteptam să fie atît de multă lume, să fie atîta lume. A fost o deplasare foarte bună pentru mine, am cîştigat cel mai mare titlu din carieră. Sper să iau unul şi mai...
04.04.2015 | 16:32
SIMONA HALEP a revenit ACASA cu un anunt SOC ADIO Romania
ADVERTISEMENT

UPDATE / “Nu mă aşteptam să fie atît de multă lume, să fie atîta lume. A fost o deplasare foarte bună pentru mine, am cîştigat cel mai mare titlu din carieră. Sper să iau unul şi mai mare. Sper să-mi iau încrederea din această victorie. Este foarte greu să merg în Canada, îmi este imposibil să merg acum să reprezint România, am promis că merg la Stuttgart. Dacă era în Europa era altceva, dar pe alt continent e mult mai greu”, a declarat Simona Halep despre participarea la FED CUP.

“Pot să spun că am învăţat multe din meciul ăsta, aş fi putut să iau mingea mai repede şi să o alerg mai mult. Mă bucur că m-a lăudat, pentru mine e un model. E plăcut să aud lucruri bune, îmi dă energie să merg mai departe. Este şi o responsabilitate pentru mine.

ADVERTISEMENT

CE A OBLIGAT-O PE HALEP SA SPUNA “ADIO, ROMANIA!!!” MOTIVELE IN EXCLUSIVITATE!!!

Colaborarea cu Ioniţă merge foarte bine, am o echipă bună şi frumoasă, energică. Sînt foarte mulţumită de ei. Şi Cahill m-a ajutat foarte mult. Eu spun că plecăm cu prima şansă la FED Cup. Le doresc succes, chiar dacă nu sînt cu ele sufletul meu e cu ele”, a declarat Simona Halep pe aeroport.

“Primul lucru pe care-l fac cînd ajung acasă o să mă culc. Nu mi-am cumpărat casă, încă nu îmi iau. A fost un public deosebit, nu mă aşteptam să fie aşa de mulţi. Chiar şi contra americancelor a fost un public deosebit, mă bucur că m-au susţinut”, a încheiat Simona Halep.

ADVERTISEMENT

******************************************************************************************

UPDATE / SIMONA HALEP revine în România în această după amiază! Românca este aşteptată de familie la aeroport, dar şi de foarte mulţi apropiaţi.

SIMONA HALEP. Jucătoarea noastră de tenis şi va avea parte de o primire cu flori de fani şi familie la Otopeni.

ADVERTISEMENT

SIMONA HALEP. Simona revine după turneele din Statele Unite, unde a reuşit să cîştige turneul de la Indian Wells şi să ajungă în faza semifinalelor de la Miami, după un meci de poveste cu Serena Williams, pierdut în decisiv la mustaţă!

SIMONA HALEP. Rămîi pe FANATIK.RO pentru primele reacţii ale româncei şi răspunsul pe care îl va da cu privire la participarea în echipa României la Fed. Cup!

ADVERTISEMENT

………………

SIMONA HALEP. Simona Halep a fost eliminată de la Miami în semifinale de Serena Williams, scor 2-6, 6-4, 7-5, şi acum şi-a luat o meritată vacanţă, pentru a se odihni după parcursul superb din Statele Unite, unde a cîştigat la Indian Wells şi a atins semifinalele la Miami.

SIMONA HALEP. Următoarea miză pentru Simona Halep este FED Cup, unde România va întîlni Canada pentru barajul Cupei Mondiale. Barajul pentru Grupa Mondială se va disputa pe 18 şi 19 aprilie 2015.

“Sînt un pic obosită!”

SIMONA HALEP. Toată lumea se gîndeşte acum dacă Simona Halep va face parte din echipa României la meciul din Canada, cu naţionala lui Eugenie Bouchard.

SIMONA HALEP. “Sînt un pic obosită, sînt dureri normale, pentru ca am avut foarte multe meciuri. Nu sînt accidentată, sînt bine şi îmi trebuie puţină pauză ca să îmi revin. Nu ştiu încă dacă voi juca la Fed Cup, mai am timp pînă pe 8 să decid. Este o perioadă grea, sînt foarte obosită dupa atatea meciuri. Nu ştiu ce voi decide”, a spus Halep după semifinala pierdută în faţa Serenei.

VIDEO FABULOS! Prima PARODIE după ELIBERAREA lui Gigi Becali

“Să o lăsăm să se odihnească”

SIMONA HALEP. FANATIK.RO a luat legătura cu George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, care a declarat că momentan nu este cazul să ne facem griji, urmînd să aştepte decizia Simonei legat de participare.

SIMONA HALEP. “Simona Halep a făcut ceva extraordinar la Miami, unde putea chiar şi să o bată pe Serena Williams. Este foarte obosită acum, mai ales că a jucat atît de mult în ultima perioadă. Cel mai bine este să o lăsăm să se odihnească şi să vedem după aceea ce decizie va lua. Eu cred că în acest moment este indecisă, şansele să joace contra Canadei sînt, în opinia mea, 50%-50%. Nu voi face ceva special pentru a o convinge, de asta se ocupă antrenoarea Alina Tecşor”, a declarat George Cosac pentru FANATIK.RO.

Tecşor nu vrea să vorbească

SIMONA HALEP. După ce preşedintele Federaţiei a declarat că toată responsabilitatea pentru convingerea Simonei Halep este pe umărul Alinei Tecşor, FANATIK.RO a încercat să ia legătura cu ea.

SIMONA HALEP. Contactată telefonic, Alina nu a vrut să comenteze cest subiect. “Veţi afla pe 8 aprilie totul, cînd voi anunţa echipa oficială pentru duelul cu naţionala Canadei. Pînă atunci, nu comentez”, a fost declaraţia căpitanului nejucător.

SIMONA HALEP. Urmează duelul pe zgură cu Şarapova! O DEPĂŞEŞTE?

Dacă nu vine Bouchard, Canada e modestă

SIMONA HALEP. Vestea bună este că naţionala Canadei nu formează o grupare de top. În afara Eugeniei Bouchard, ocupanta locului 7 în lume, care de asemenea nu s-a decis pînă acum dacă va juca sau nu, nord-americancele nu mai au la dispoziţie nicio jucătoare în Top 150.

SIMONA HALEP. Cel mai bine clasată, după Bouchard evident, este Gabriela Dabrowski (175 mondial). Cel mai probabil, în meciurile de simplu vor evolua pentru România Irina Begu (35 WTA) şi Alexandra Dulgheru (72 WTA), mult mai valoroase decât sportivele din Canada.

Programul Simonei, aglomerat

SIMONA HALEP. Simona Halep are ca obiectiv să facă un sezon de zgură cît mai puternic, aşa că va fi prezentă la cît mai multe turnee, pentru a se pregăti pentru Roland Garros, Grand Slam la care a ajuns în finală în 2014.

SIMONA HALEP. Momentan, primul turneu la care Halep şi-a confirmat deja prezenţa este cel de la Stuttgart, care începe pe 20 aprilie. Din Germania, românca va merge în Spania, pentru a juca la Madrid, pe 4 mai, pentru ca o săptămînă mai tîrziu să joace la Roma. Toate cele trei turnee sînt pe zgură, iar cel de la Stuttgart este indoor. Turneul de la Roland Garros va începe pe 25 mai.

UNDE SE JOACĂ FINALA CUPEI ROM NIEI

ADVERTISEMENT
Tags: