FOTO. El e bărbatul care a "cucerit-o" pe Simona Halep: "Îl ADOR!"

Au mai rămas cîteva zile pînă la startul turneului de la Brisbane. Pentru Simona Halep, vacanţa s-a terminat. După 2 luni în care s-a pregătit în România alături de Darren Cahill urmează meciurile oficiale.

Simona Halep a combinat antrenamentele cu distracţia, campioana noastră fiind foarte activă şi pe reţelele de socializare. Sportiva noastră şi-a petrecut Crăciunul în România şi pe un site de socializare au fost postate mai multe poze alături de un bărbat misterios.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE 

Fanii au crezut că e noul ei iubit, mai ales că sportiva avea în mînă şi o inimă pe care scria :"I love him!".  Nu este vorba însă de noul ei iubit! Bărbatul care apare alături de Halep în poză este stilistul sportivei, care se ocupă de mult timp de coafura Simonei.

La plajă în Australia

Campioana noastră a petrecut Revelionul în Australia, la Brisbane, acolo unde îşi petrece ultimele zile libere înainte de startul sezonului. În aşteptarea adversarei din turul 2, Halep a fost alături de antrenorul Darren Cahill şi de familie la plajă.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE CU SIMONA HALEP LA PLAJĂ

Simona a profitat de vremea frumoasă din Australia şi a făcut o baie în Ocean, temperaturile din Australia fiind perfecte pentru o "bălăceală".

Campioana noastră va debuta în noul sezon împotriva cîştigătoarei dintre Viktoria Azarenka şi Elena Vesnina.

 

 

viewscnt
OraPostulSportEveniment
22:00
Cupa Ligii Franţei Monaco - Caen
1 EUR4.6332 lei+0,0017
1 USD3.9274 lei-0,0175
1 XAU157.9528 lei-0,0969