Pariuri sportive

SIMONA HALEP. VIDEO: SERENA şi-a PIERDUT cumpătul în meciul cu Wozniacki. REACŢIE VIOLENTĂ din partea liderului mondial

SERENA WILLIAMS ESTE ÎN FINALĂ! JUCĂTOAREA AMERICANĂ A REUŞIT SĂ ÎNTOARCĂ SCORUL ÎN TIEBREAK ŞI SĂ CÎŞTIGE CU 8-6 DEŞI A FOST CONDUSĂ CU 4-1! SCOR FINAL: 2-6, 6-3, 7-6. În cazul în...
25.10.2014 | 11:57
SIMONA HALEP VIDEO SERENA sia PIERDUT cumpatul in meciul cu Wozniacki REACTIE VIOLENTA din partea liderului mondial

SERENA WILLIAMS ESTE ÎN FINALĂ! JUCĂTOAREA AMERICANĂ A REUŞIT SĂ ÎNTOARCĂ SCORUL ÎN TIEBREAK ŞI SĂ CÎŞTIGE CU 8-6 DEŞI A FOST CONDUSĂ CU 4-1! SCOR FINAL: 2-6, 6-3, 7-6. În cazul în care trece de Radwanska, Simona Halep va juca iar cu Serena Williams!

“Mă gîndeam că dacă o să cîştig mai rămîn să joc un meci în faţa unui public minunat. Cînd am pierdut primul set am fost împins de la spate de public. Mă simt incredibil că am reuşit să termin anul pe primul loc, îi mulţumesc lui Dumnezeu că îmi dă posibilitatea să termin pe 1. Caroline este o jucătoare incredibilă şi îi mulţumesc”, a declarat Serena Williams la finalul partidei.

FINAL DE MECI! S. Williams – C. Wozniacki 2-6, 6-3, 7-6

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!
TIEBREAK ÎN DECISIV!

Ce final! Serena face rebreak şi rămîne în partidă! 5-5 în setul decisiv!

Echilibru total în setul decisiv! Cele două au mers cap la cap pînă la 4-4, iar aici Wozniacki a reuşit un break! Daneza serveşte pentru meci!

Serena Williams a cîştigat setul doi destul de uşor, scor 6-3! Finalista va fi decisă în setul trei.

Caroline Wozniacki a cîştigat primul set fără prea mare efort, scor 6-2. La 5-2 Serena a avut o cădere nervoasă şi a rupt racheta, lovind cu ea pămîntul de mai multe ori!

VIDEO

UPDATE / Caroline Wozniacki a început perfect meciul şi conduce cu 3-0 în primul set!

UPDATE / SIMONA HALEP. La ora 9:30 începe semifinala dintre S. Williams şi C. Wozniacki. Cele două jucătoare s-au mai întîlnit de 10 ori, scorul fiind 9-1 în favoarea jucătoarei din SUA.

sw

SIMONA HALEP. Cîştigarea unui set în jocul fără miză al Simonei Halep cu Ana Ivanovic a calificat-o pe Serena Williams în semifinalele Turneului Campioanelor de la Singapore, dar i-a asigurat americancei locul 1 mondial la finalul anului 2014! Performanţa Serenei, care termină anul lider mondial pentru a patra oară şi prima oară în 2 ani consecutivi, a stîrnit un val de aplauze şi laude la adresa Simonei Halep din partea fanilor Serenei Williams, dar şi a întregii lumi a tenisului mondial. Williams încheie anul 2014 pe primul loc prin prisma calificării în semifinale, coroborată cu eliminarea Mariei Şarapova încă din faza grupelor Turneului Campioanei.

SER

SIMONA HALEP. Chris Evert, una dintre cele mai mari jucătoare din istorie are o propunere inedită pentru ca Serena Williams să îi mulţumească Simonei Halep, care i-a luat un set Anei Ivanovic şi practic i-a asigurat numărului unu mondial calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor.

“Cred că Serena Williams ar trebui să o scoată la o cină în doi pe SIMONA HALEP. La fel ar trebui să procedeze şi Agnieszka Radwanska pentru Caroline Wozniacki. Ele le-au ţinut în viaţă”, a scris Evert pe contul ei de twitter.

UPDATE / Simona Halep a cîştigat grupa şi o va întîlni pe Agnieszka Radwanska în semifinalele Turneului de la Singapore. În cealaltă semifinală se vor întîlni Caroline Wozniacki şi Serena Williams.

UPDATE / HALEP. S-a terminat şi ultimul meci din grupa albă! Caroline Wozniacki a cîştigat meciul cu Petra Kvitova în două seturi, scor 6-2, 6-3, şi a cîştigat grupa. Pe locul doi a terminat Agnieska Radwanska.

Simona Halep este şi ea calificată în semifinale, unde o va întîlni pe Wozniacki dacă termină grupa pe doi şi pe Radwanska dacă ia locul 1 în grupă.

CLASAMENTUL FINAL AL GRUPEI ALBE

1. C. Wozniacki 3-0 6-1
2. A. Radwanska 1-2 3-4
4. P. Kvitova 1-2 2-4

3. M. Şarapova 1-2 3-5

*********************************************************************************************

UPDATE / Maria Şarapova a cîştigat duelul cu Agnieska Radwanska, scor 7-5, 6-7, 6-2, însă a ratat calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor. Poloneza mai are o şansă să se califice, dacă partida dintre Wozniacki şi Kvitova va fi cîştigată de daneză. Orice alt rezultat le califică pe cele două protagoniste ale meciului de la ora 12:00.

UPDATE / Maria Şarapova a fost eliminată de la Turneul Campioanelor! Rusoaica a pierdut setul al doilea din meciul cu Radwanska, scor 6-7, şi nu mai are nici o şansă de calificare.

Radwanska mai poate rata calificarea în penultimul act doar dacă Kvitova se impune cu 2-0 în meciul cu Wozniacki.

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

*************************************************************************************

SIMONA HALEP. Maria Şarapova a cîştigat primul set, 7-5, cu Agnieskwa Radwanska şi este condusă cu 6-5 în actul doi. 

SIMONA HALEP. Pentru a se califica mai departe are nevoie de o victorie în două seturi, dar şi de o victorie în două seturi a danezei Caroline Wozniacki în faţa Petrei Kvitova. În rest, orice alt rezultat le califică mai departe pe Kvitova şi Wozniacki. Simona Halep este deja calificată în semifinale, indiferent de rezultatul din partida cu Ivanovici.

Duelul Halep – Ivanovic începe la ora 14:30 şi poate fi urmărit în format LIVETEXT pe FANATIK.RO.