Sport

Simona Halep, mesaj emoționant după cucerirea celui de-al 23-lea titlu din carieră: „Mă simt atât de bine”

Sportiva noastră a transmis un mesaj emoționant, prin intermediul rețelelor de socializare, la câteva ore după cucerirea titlului cu numărul 23 din carieră.
09.01.2022 | 17:31
Simona Halep mesaj emotionant dupa cucerirea celui deal 23lea titlu din cariera Ma simt atat de bine
ADVERTISEMENT

Deși nu-și făcea mari speranțe, dat fiind parcursul modest din ultima parte a sezonului trecut, Simona Halep și-a trecut în cont un nou titlu WTA – cel de-al 23-lea al carierei – și a făcut un prim pas important în încercarea de a reveni printre primele zece jucătoare ale lumii. Vizibil entuziasmată de performanța sa, aceasta a avut ulterior un mesaj special pentru fanii din România și nu numai.

Simona Halep, o nouă reacție după victoria de la Melbourne Summer Set 1. Ce a transmis în mediul online

Am ajuns la numărul 23 și mă simt atât de bine! Este primul meu trofeu (n.r. de la Melbourne Summer Set 1). Vă mulțumesc pentru toată susținerea voastră. Abia aștept să mă întorc pe teren”, a transmis sportiva noastră, prin intermediul paginii oficiale de Facebook.

ADVERTISEMENT

Din dorința de a evita o posibilă accidentare care i-ar putea periclita prezența la Australian Open, aceasta a decis împreună cu staff-ul să se retragă de la Sidney. Anunțul a fost făcut chiar de Daniel Dobre, într-un interviu acordat înaintea finalei de pe Rod Laver Arena.

A jucat cinci meciuri acum. Simona nu a jucat des în săptămâna dinainte de Grand Slam. Pe undeva, este o decizie înțeleaptă, se va antrena în continuare aici, la Melbourne”, a explicat tehnicianul, potrivit digisport.ro.

ADVERTISEMENT

Darren Cahill a urmărit  finala din tribune. Ce i-a transmis Simona Halep

În ciuda faptului că acum colaborează cu o rivală din circuit, Daria Anisimova, care a și câștigat celălalt turneu, Melbourne Summer Set 2, Darren Cahill a ținut să-i fie alături Simonei la prima finală din 2022. „Mulțumesc echipei mele, știu că nu este ușor să lucreze cu mine. Dar haideți să continuăm cu victoriile, îmi place acest sentiment. Îi mulțumesc și lui Darren Cahill, l-am văzut pe ecrane.

Este în continuare în familia mea, chiar dacă nu mai face parte din echipă. Felicit organizatorii, condițiile sunt foarte bune, ne simțim în siguranță”, a fost discursul rostit de sportiva noastră la finalul meciului”, i-a transmis românca fostului său antrenor, care a urmărit din tribună partida și a felicitat-o pentru victorie.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase laudă strategia Simonei: „Mă bucur că nu joacă la Sydney”

Contactat de FANATIK pentru a comenta pe marginea victoriei obținute de sportiva noastră, Ilie Năstase și-a început discursul salutându-i decizia de a renunța la următorul turneu în care era înscrisă.

Mă bucur că nu joacă la Sydney. De asta mă bucur cel mai mult. A jucat o săptămână aici, îi ajunge. Dacă s-ar fi dus şi acolo şi ar fi ajuns în fazele finale sau ar fi câştigat turneul, ar fi ajuns obosită la Australian Open. E foarte important.

ADVERTISEMENT

Adrian Marcu, Daniel Dobre sunt foşti jucători de tenis, au experienţă mare şi în antrenorat, este foarte bine pentru Simona. Dar odată ce a intrat pe teren, nu poate să îi mai spună nimeni nimic. Este doar ea.

Nici Marcu, nici Dobre, nici taică-su, nici eu, nu putem să îi mai dăm niciun sfat când e pe teren. Va avea o săptămână în care să se pregătească pentru Australian Open şi la ce formă a arătat până acum, poate să arate lucruri bune”, a declarat fostul mare tenismen român.

ADVERTISEMENT
Tags: