Simona Halep

Simona Halep a acceptat provocarea lui Leroy Sane! A fost aproape să-l egaleze pe starul lui Manchester City. Video

19.04.2020 | 19:44
Simona Halep a acceptat provocarea lui Leroy Sane! A fost aproape să-l egaleze pe starul lui Manchester City. Video
Simona Halep a acceptat provocarea lui Leroy Sane! A fost aproape să-l egaleze pe starul lui Manchester City. Video. Sursă foto: jurnalistii.ro
ADVERTISEMENT

Leroy Sane a pornit un nou challenge în mediul online, iar Simona Halep i-a acceptat provocare și a postat pe contul său de Instagram filmulețul în care încearcă să-l imite pe starul lui Manchester City.

Simona Halep i-a acceptat provocarea lui Leroy Sane

Simona Halep i-a acceptat provocarea lui Leroy Sane, și anume de a face cât mai multe „side steps”, o mişcarea folosită la încălzirea sportivilor, în 45 de secunde.

ADVERTISEMENT

Starul lui Manchester City a reușit să facă 100 în 45 de secunde, iar Simona a fost aproape, reușind să facă 91 de side steps.

„Salutare tuturor! Am acceptat provocarea lui Leroy Sane și vă provoc pe voi toți să încercați să faceți acest challenge”, a fost mesajul Simonei Halep pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Mesajul Simonei Halep pe Instagram de Paște

Simona Halep a postat două fotografii pe Instagram, cu un mesaj pentru fanii săi. În a doua poză campioana de la Wimbledon ciocnește ouă cu Toni Iuruc, iubitul său.

„Paste fericit alaturi de cei dragi ! 🙏🏼”, a fost mesajul pe care Simona Halep l-a scris pentru fanii care o urmăresc pe Instagram.

Simona Halep a mărturisit că a făcut o donație de 30.000 de euro pentru cadrele medicale, după ce a văzut știrile împreună cu Toni Iuruc și a conștientizat că medicii trebuie ajutați în lupta cu coronavirusul:

ADVERTISEMENT

„Am donat 30.000 de euro pentru că am văzut la știri cu Toni, prietenul meu, cât de grea este situația cadrelor medicale, pentru că ele sunt cele mai expuse.

Eu am mai donat, dar nu-mi place să anunț, dar aici mi-am dorit să postez eu, pentru a transmite exact ceea ce mi-am propus. Până nu va fi sigur totul din punct de vedere al sănătății eu nu voi participa la vreun turneu, indiferent de competiție”.

Dorințele mele de la acest sezon erau legate de Olimpiadă, dar s-a cam spulberat tot ce îmi propusesem legat de tenis, dar am dubii că anul acesta va mai fi ceva în tenis.

ADVERTISEMENT

Am auzit și în tenis jucătoare care și-ar fi dorit să se retrage, dar sper să se răzgândească, dar eu cu siguranță voi continua și după carantină”,  a mai spus Simona Halep.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri