Simona Halep a ajuns în Australia: ”Încep carantina în frumosul oraș al lui D”

Traian Terzian   
în Simona Halep
14/01/2021, 14:32
Simona Halep a ajuns în Australia: ”Încep carantina în frumosul oraș al lui D”
Simona Halep a ajuns în Australia și va intra în carantină înainte de a participa la primul turneu de Grand Slam al anului. Sursă foto: Hepta

Jucătoarea de tenis Simona Halep a ajuns în Australia și va intra în carantină înainte de a participa la primul turneu de Grand Slam al anului.

Ocupanta locului 2 în clasamentul WTA a plecat spre Antipozi în urmă cu două zile și a anunțat acest lucru printr-o fotografie postată pe contul de Instagram.

Înainte de a juca la Australian Open 2021, campiona noastră va participa la un demonstrativ de zile mari alături de nume uriașe din tenisul masculin și feminin.

Primul mesaj din Australia al Simonei Halep

”Nu pot fi mai fericită că am ajuns în Australia. Mulțumesc foarte mult Tennis Australia și tuturor celor care au ajutat.

Încep carantina în frumosul oraș al lui D, Adelaide”, a fost mesajul postat de Simona Halep pe contul de Twitter la puțin timp după ce a ajuns.

Ca să ajungă în Australia, Simona Halep a fost nevoită să zboare la Frankfurt, apoi la Barcelona unde a dormit o noapte. În superbul oraș din Catalonia, organizatorii turneului de Grand Slam au strâns mai mulți sportivi într-un charter care a plecat spre Antipozi.

Simona Halep și-a anunțat programul oficial până la sfârșitul lunii martie, iar după ce va juca la Australian Open 2021 vor urma altre trei turnee extrem de importante la Doha, Dubai (unde este deținătoarea trofeului) și Miami.

Campioana noastră a avut cuvinte de laudă pentru australianul Darren Cahill, despre care a spus că este cel mai bun antrenor din lume. De asemenea, sportiva a anunțat că principalul obiectiv al anului este o medalie la Jocurile Olimpice, unde speră să fie și port-drapel.

Fosta triplă câștigătoare de Grand Slam, Lindsay Devenport, a vorbit despre ceea ce o așteaptă pe Simona Halep în noul sezon al circuitului WTA și e de părere că are mare nevoie să cucerească un nou trofeu de Grand Slam, după dezamăgirile de anul trecut.

Ashleigh Barty începe anul 2021 din postură de lider mondial. Australianca vrea să câștige primul ei Grand Slam pe teren propriu, la Melbourne și pentru asta i-a propus Simonei Halep să se antreneze împreună.

Închide ×