Simona Halep

Simona Halep a ajuns la Beijing! Mesajul afișat pe tricou de campioana de la Wimbledon

26.09.2019 | 18:37
Simona Halep a ajuns la Beijing Mesajul afisat pe tricou de campioana de la Wimbledon

Simona Halep a ajuns la Beijing, unde, săptămâna viitoare, și-a anunțat prezența la China Open. Sportiva din România vine după accidentarea la spate care a forțat-o să abandoneze în optimi la Wuhan, în primul set al meciului cu Elena Rybakina. Din cauza problemelor de sănătate, participarea Simonei la competiția de la Beijing este, încă, sub semnul întrebării.

Simona Halep a ajuns la Beijing

Simona Halep a aterizat în cursul zilei de joi la Beijing, unde și-a anunțat prezența la turneul organizat în capitala Chinei. Participarea sportivei din România este, încă, sub semnul întrebării din cauza durerilor la spate care au făcut-o să abandoneze în optimile turneului de la Wuhan, la 4-5 în primul set al partidei cu Elena Rybakina. Pe aeropontul din Beijing, Simona a purtat un tricoul cu un mesaj: “reps and repet-ition“, cu referire la numeroasele exerciții făcute în sala de forță pentru a putea reveni după accidentări.

În primele minute petrecute în capitala Chinei, Simona Halep a fost surprinsă zâmbind și cu o atitudine relaxată, oferind speranțe că va lua startul în China Open, turneu din categoria Premier Mandatory, programat în perioada 30 septembrie – 6 octombrie. Turneul din Beijing oferă premii totale în valoare de peste 8 milioane de dolari. Simona Halep poate incepe al doilea turneu din Asia de pe locul 5 al ierarhiei WTA, singura condiție fiind ca Petra Kvitova să nu câștige competiția de la Wuhan.

Simona Halep a ajuns la Beijing. Sursă Foto: Twitter
Simona Halep a ajuns la Beijing. Sursă Foto: Twitter

Durerile la spate au forțat-o să abandoneze la Wuhan

Simona Halep a debutat la în Asia mai târziu decât era programat. Inițial, Halep își anunțase prezența la turneul de la Zhenzhou, care a debutat în circuit în acest sezon, însă problemele medicale acuzate la glenză au forțat-o să amâne debutul din acest sezon pe tărâm asiatic.

După retragerea de la Zhenzhou, Halep a mers la Wuhan, iar după un prim meci în care s-a impus fără probleme în fața Barborei Strycova, românca a fost nevoită să abandoneze în optimi, în al primul set al jocului cu Elena Rybakina. La scurt timp după meci, Simona a anunțat că probleme la spate au fost mult prea dureroase pentru a putea continua meciul.

  • 5 este locul din clasamentul WTA pe care Halep poate urca de săptămâna viitoare
  • 28 de ani împlinește Halep pe 27 septembrie