Sporturi

Simona Halep a ajuns la Singapore! Darren Cahill este şi el prezent. Video

17.10.2018 | 18:00
Simona Halep a ajuns la Singapore Darren Cahill este si el prezent Video
ADVERTISEMENT

Simona Halep şi Darren Cahill au ajuns la Singapore! Românca din fruntea ierarhiei mondiale a decis, marţi, să nu rişte şi să agraveze problema de la spate intrând pe teren la turneul din capitala Rusiei, în meciul din turul secund cu favorita gazdelor, Anastasia Pavlyuchenkova. După retragere, Simona a luat primul zbor spre Singapore, confirmând prezenţa la ultimul turneu pe care-l are programat în calendarul competiţional. Chiar şi aşa, participarea ei la Turneul Campioanelor rămâne deocamdată sub semnul întrebării din cauza durerilor din zona lombară.

Simona Halep a ajuns miercuri la Singapore, iar alături de ea şi-a făcut apariţia şi antrenorul acesteia, australianul Darren Cahill, care a confirmat azi de dimineaţă că eleva lui va face tot posibilul să intre pe teren şi să obţină un rezultat bun la ultimul turneu important din an. Cei doi s-au reîntâlnit la Singapore la piscina infinită din cadrul complezului de lux, Marina Sands Bay. Echipa Simonei va sta la celebrul hotel de cinci stele din Singapore, având parte de cele mai de calitate servicii. Pentru a imortaliza momentul reîntâlnirii cu Darren, Simona a filmat peisajul, iar la final, l-a surprins pe australian, care a reacţionat foarte comic.

ADVERTISEMENT

Simona Halep şi Darren Cahill sunt la Singapore pentru Turneul Campioanelor

Turneul Campioanelor se va disputa în perioada 21-28 octombrie la Singapore, iar Simona Halep este prima jucătoare calificată la turneul unde doar cele mai bune opt sportive obţin calificarea. Chiar dacă este foarte probabil să nu rişte şi să decidă în ultimul moment să evolueze la Singapore, constănţeanca în vârstă de 27 de ani va primi din partea WTA trofeul rezervat jucătoarei care încheie anul pe locul 1 WTA.

“A fost o onoare pentru mine să termin pe primul loc anul trecut. Să reușesc acest lucru pentru a doua oară în anul 2018 este ceva special, mai ales că am câștigat și primul trofeu de Grand Slam în acest sezon. Să îmi văd numele alături de cele ale unor legende care au reușit să încheie pe primul loc la sfârșit de an, mă face să mă simt foarte mândră”, a fost reacția Simonei Halep.

ADVERTISEMENT